İnşaat sektörünün tecrübeli ismi Gün İnşaat tarafından, yeni açılan İstanbul Havalimanı’na yakınlığı nedeniyle talebin arttığı bir konumda, doğa içinde yepyeni bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Kemerville, kent merkezinin kaosundan uzak bir yaşam vaadediyor.
Projede yer alan, büyüklükleri 130 metrekare ile 184 metrekare arasında faklılık gösteren 40 adet 2+1, 3+1, ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksinin büyük çoğunluğunun satışı gerçekleştirilmiş, çatı dubleksi şeklindeki son beş daire ise sahiplerini beklemeketedir.

Kemerburgaz ve Göktürk gibi pek çok büyük konut projesinin yanı sıra iş merkezleri, üniversite kampüsü, sanayi tesisleri ve benzeri projelerde 24 yıllık deneyime sahip Gün İnşaat, Kemerville projesi sahip olduğu özelliklerle öne çıkıyor. Temiz havası, sakinliği, ormana yakın konumuyla ilgi çeken proje, büyük sitelerde birbirine yabancı yaşam modeline alternatif olarak tasarlandı.
Dublekslerin büyük kısmı satılırken, kalan son beş daire çatı dubleksi şeklinde ve tümü orman manzaralı olarak ayrışıyor. 

ARAZİNİN YÜZDE 70’İ YEŞİL ALAN

Arazinin yüzde 70’inin yeşil alan olarak konumlandığı projede ormana açılan bir yaşam sunuluyor. Şehir merkezine 20 dakika uzaklıktaki Kemerville, üç katlı bloklardan oluşan sakin, konforlu ve yeşillik içinde butik bir yaşam sunarken, aynı zamanda okulları, hastaneleri, restoranları, kafeleriyle kent yaşamının tüm olanaklarına çok yakın bir konumda yer alıyor. 
Gayrettepe-Kemerburgaz-Göktürk metro duraklarından birinin de buraya yapılmasıyla ulaşım kolaylığına sahip Kemerville, beş dönümlük arazi üzerine kurulu ve sekiz bloktan meydana geliyor. Komşuluk ilişkilerini destekleyen bir yapıda oluşturulan Kemerville’de yaşayanların mahremiyetlerine önem verilirken, aynı zamanda insanlar arasındaki bağı güçlendirecek ortak alanlara da yer verildi. Projenin sosyal donatıları arasında 20 metre uzunluğunda açık yüzme havuzu, her daireye iki araçlık otopark alanı, sosyal merkez, yürüyüş parkuru, fitness center, sauna ve yeşil alanlar mevcut.