Alüminyum sektöründe edindiği tecrübe ile bugün hem yurt içinde hem de yurt dışında tercih edilen bir marka olan Alsemetal, başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor. Alüminyum alanında üretim, projelendirme ve montaj çalışmalarıyla inşaat sektörüne hizmet veren firmanın tercih edildiği prestijli projelerden biri de Kartal Towers. 

İHTİYACA UYGUN ÇÖZÜM SUNUYOR

Alsemetal, Kiler Holding’in Kartal’da hayata geçirdiği Kartal Towers projesinde 2400 metrekare alüminyum korkuluk, yaklaşık 15 ton alüminyum doğrama, 4 ton kompozit, menfez ve şalt kapağı işlerine imza attı. Müşterilerinin projelerinde ihtiyaç duyduğu özel taleplere cevap verebilen markanın odaklandığı en önemli konu kaliteli ürün ve hizmet sunmak. İşinde profesyonel bir kadroya sahip olan firma, projelerdeki çalışmaları 

Yeniliğe önem veren Alsemetal, yaptığı makine yatırımları ile üretimini daha da güçlendirerek müşterilerine verdiği hizmet kalitesini her geçen gün arttırıyor. Alsemetal alüminyum dış cephe sistemleri, alüminyum doğrama sistemleri, alüminyum korkuluk sistemleri, dekoratif cephe sistemleri, ofis bölme sistemleri, otomatik sistemler başlıca çalışmalarının arasında yer alıyor.