GYF'LERE TALEP REKOR SEVİYEDE GYF'LERE TALEP REKOR SEVİYEDE

Türkiye’nin en köklü ve yerli boya üreticisi DYO, Karşıyaka Belediyesi tarafından kentin sanatla ilişkisini güçlendirmek ve sokakların estetik dokusunu zenginleştirmek amacıyla düzenlenen Uluslararası Karşıyaka Duvar Resmi Çalıştayı’na sponsor oldu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın destekleriyle, ressam ve heykeltıraş Sevde Hallaç ile diorama sanatçısı Alper Bıçaklıoğlu tarafından organize edilen çalıştay 9 Mayıs’ta başladı. 
DYO’nun renkleriyle İranlı Hoorya Naghieh, Reach Geblo, Furkan Nuka Birgün, Pansca, Nesrin Kara, İzel Göğüsgeren, Azra Alper ve Burak Taşdemir gibi birbirinden değerli duvar ressamlarının tasarımları yavaş yavaş şehrin gri duvarlarını canlandırırken, vatandaşlar da sanatçıları izleyerek eserlerin yaratım süreçlerine tanıklık etme şansı buldu.

SOKAKLAR ÇEVRE DOSTU HİDROLUX İLE YENİLENDİ

Vatandaşları keyifli bir sanat yolculuğuna çıkartan çalıştayda duvarlar, DYO’nun darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla ön plana çıkan kokusuz ve çevre dostu boyası HİDROLUX ile yenilendi. 
Su bazlı ve parlak dokulu HİDROLUX ile binlerce değişik renk seçeneği sunan DYO Renk Pınarı renklendirme sistemi sayesinde sanatçılar, duygularını yansıtırken özgürce davranarak kent sakinlerine unutamayacakları bir armağan etmiş oldular.