İSTANBUL (AA) - Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'da (Batimat) katılımcı olarak yer aldı.

Karmod tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, 1959 yıılndan beri iki senede bir gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük yapı fuarları arasında sayılan Batimat'a katılımla birlikte Fransa'ya olan mevcut ihracatın artırılması amaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine baş vurulan Karmod Fransa Koordinatörü Ekrem Önal, 350 bin ziyaretçinin hedeflendiği fuarda yapılarını daha yakından tanıtma fşansı elde edeceklerini söyledi.

Özellikle yeni nesil konteyner yapılarıyla birlikte, Karmod çelik evlerin de fuarda dikkati çeken ürünler arasında yer almasını beklediklerini dile getiren Önal; "Dünyanın önde gelen yapı fuarları arasında yer alan bu organizasyonu önemli kılan etkenlerden biri de fuara çok sayıda Afrika ülkesinden yatırımcıların ziyaretçi olarak katılması... Her biri ülkelerinde öne çıkan yatırımcılar arasında yer alan bu ziyaretçi grubuyla fuar günleri süresince bir araya gelerek ürünlerimizi yakından tanıtma fırsatı bulacağız. Fransa özelinde de Karmod'un yükselen bir tanınma trendi var. Ülkeye olan ihracatımız periyodik olarak her geçen gün daha da artıyor. Bu fuarın da önemli katkısını göreceğimizi tahmin ediyorum." şeklinde konuştu.

Önal, geçen sene Fransa'da Simone Veil okulunu 40 günde tamamlamalarından sonra ülkede ikinci okul projelerinin Amboise'de sürdüğünü açıkladı.

Ofis yapılarıyla beraber konut alanında çelik evlere ilgi gösterdiklerine değinen Önal, "Kabin ürünlerimiz stor mağaza ve büfe olarak ülkede tercih görüyor. PSG Futbol Kulübü'nün stor satış mağazalarında bizim ürünlerimiz kullanılmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.