Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda bulunan Kar Group’a bağlı Kar Yapı, Edonia Garden projesinde 2018’in son kampanyasını başlattı.

Kampanya kapsamında Pendik’te konumlanan projeden ev sahibi olmak isteyenlere iki ödeme seçeneği imkanı veriliyor. Bu seçeneklerden ilki “faizsiz peşin fiyatına, yüzde 25 peşinat kalanını teslimde öde”, ikincisi ise “faizsiz peşin fiyatına vade farksız şirket bünyesinde yüzde 35 peşin ve 36 ay eşit taksit.”

EDONİA GARDEN’DA TESLİMAT 2020’DE

Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü yaptığı açıklamada, yap-sat olan projede kaba inşaatın yanı sıra örnek daireyi de tamamladıklarını belirterek, 2020’nin ilk çeyreğinde teslim etmeyi öngördüklerini dile getirdi.

Yılın son kampanyasına ilişkin bilgiler paylaşan Üçüncü, kampanyaya göre vade farkı almadan faizsiz talep eden “peşin fiyatına yüzde 25 peşinat ve kalanı teslimde öde” seçeneği ile isteyene de “faizsiz, vade farksız yüzde 35 peşinat ve şirket bünyesinde 36 ay eşit taksit” imkanı sağladıklarını belirtti.

LOKASYONU VE ULAŞIM KOLAYLIĞI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Peşinde 249 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulan ve arsa payı hariç 120 milyon TL yatırımla tamamlanan Edonia Garden, toplam 4 blokta 388 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. 

Geniş sosyal imkanlara ve spor alanlarına sahip projede daireler, brüt 62.49 metrekare ila 147.41 metrekare arasında farklılık gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinden oluşuyor. 

Lokasyon açısından merkezi bir konumda bulunan Edonia Garden, havaalanı, metro istasyonu ve tren garı gibi ulaşım yerlerine de yakın mesafede yer alıyor.