Uzun yıllara dayanan bilgi ve tecrübesi ile armatür üretimi yapan Cisa Armatür, hem ürün kalitesi hem de tasarım çizgisiyle öne çıkıyor. Gümüşova OSB’deki 8000 metrekare kapalı 4 bin metrekare açık alana sahip entegre olarak kurdukları yeni tesislerinde üretim yapan marka, standartlara uygun sağlıklı ve güvenli üretim gerçekleştiriyor. Geniş bir ürün gamına sahip olan marka, Ar-Ge çalışmalarıyla sürekli kendini geliştiriyor, müşterilerine yeni çözümler sunuyor. Markanın öne çıkan iki yeni serisi ise Robin ve Storm. Kare hatlarıyla öne çıkan Robin serisi, minimal bir çizgiye sahip. Kalitesi ile öne çıkan Robin ve Storm, aynı zamanda standartlara uygun özellikleriyle ıslak mekanlara güvenli ve sağlıklı çözüm sunuyor.  

ISLAK MEKANLARDA ŞIKLIK

Armatürlerin küçük objeler olsa da ıslak mekanlarda tamamlayıcı olarak konumlandığını belirten firma yetkilisi Cihad Uslu, örneğin bir mutfak evyesi alındığında armatür seçimi de ulaşılmak istenen dekorasyona göre seçildiğini açıklıyor. 

Sektördeki önemli mutfak evyesi üreticileriyle de işbirliği yaptıklarını belirten Uslu, “Onların ürettikleri evyeleri tamamlayan bataryalar üretiyoruz ki kullanıcı evinin dekorasyonunu hayal ettiği şekilde tamamlayabilsin. Tabii estetik görünümü tamamlamasının yanında fonksiyonellik de önemli. Kullanıcılara hem görsel hem de fonksiyon açısından en iyi ürünü ulaştırmak için çalışıyoruz.” dedi.