Kurucularının uzun yıllar sektörde edindiği tecrübe ile 2016 yılında İstanbul’da kurulan DKP Siyah Sac Kanal, hava kanalları ile prestijli projelerin öncelikli tercihi. DKP Siyah Sac Kanal ürünlerinin kullanıldığı projeler arasında, İstanbul’da hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem de yer alıyor.

“KALİTEMİZLE GÜVENİLİR BİR ÇÖZÜM SUNDUK”

DKP Siyah Sac Kanal Genel Müdürü Hayati Türk, The Mandarins Acıbadem projesinde mutfak kanalları ve duman egzost kanalları ile yer aldıklarını belirtiyor. Projede yaklaşık 6100 metrekare kadar bir imalatlarının olduğunu belirten Türk, ürün kalitemizle projeye güvenilir bir çözüm sunduklarını vurguladı. Türk,  “Firmamızın tüm ürünleri, robot kaynak teknolojisi ile kaynak ediliyor. Bu, ürünlerimizin kalitesini daha da yukarıya çıkartıyor. Ayrıca kaynaktan çıkan ürünler kaynak mühendisi tarafından kontrol edilmesi ardından sevkiyatı gerçekleştirilmektedir. Dolayısıyla DKP Siyah Sac Kanal olarak kalitemiz, hem üretim hem de müşteri ilişkilerimiz ile ortaya çıkıyor” dedi.

Firmalarının çözüm sundukları yeni projeleri arasında Okmeydanı Hastanesi, Üçüncü Havalimanı,  Ankara MİT Binası’nın da yer aldığını dile getiren Türk, “Avrupa’nın en büyük ikinci havalimanı olan Üçüncü Havalimanı’nın mutfak egzost kanallarında DKP Siyah Sac Kanal olarak çözüm sunmak bizi mutlu ediyor. Bu gibi prestijli projelerde önemli şartlar söz konusu. Bu projelerde tercih ediliyor olmamız firmamızın kalitesini bir kez daha kanıtlıyor” diye konuştu.