Bet10 markasının başarı hikayesini öğrenebilir miyiz? 

Bet10 Koruma Sistemleri Danışmanlık ve İnş. San. Tic. Ltd. Şti., yapı malzemeleri satışı üzerine hizmet veren Artı Yedi Yapı ve Yalıtım Malzemeleri firmamızın ve ince ve kaba inşaat işleri anahtar teslim üzerine hizmet veren Minart Yapı’nın da iştirakçisi olarak 2018 Aralık tarihinde İzmir’de tarafımca kuruldu. 

Müşterilerinize hangi ürünlerinizle çözüm sunuyorsunuz?

Firmamız Bet10 Roof Systems (Modifiye Poliüretan Çatı Su Yalıtımları), epoksi zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, kimyasallara karşı dayanıklı beton ve çelik koruyucu kaplamalar, stone carpet taş halı zemin kaplamaları, çimento esaslı dekoratif zemin kaplama (Ardex K80), Canlon MBP-P Pre Applied (Proof Systems Temel Su Yalıtımı), PVC-FPO-TPO Membran Temel ve Teras Su Yalıtımları, poliüretan enjeksiyon, poliürea su yalıtımı ve koruyucu kaplamalar ile Hilti Pasif Yangın Durdurucu Sistemleri iş kollarında hizmet vermektedir. 

Bet10 Roof Control Systems’in çatılara sağladığı avantaj nedir?

Bet10 Roof Control Systems ile çatılarda yaşanan su kaçaklarına dur diyoruz. Türkiye’de çatı su kaçaklarının tespiti alanında yerli üretim makinamız ile bir ilki gerçekleştiriyoruz. Sanayi çatıları başta olmak üzere ticari ve konut yapılarında uygulanmış olan TPO, FPO, PVC, EPDM sentetik örtüler ve bitümlü örtülerin su kaçaklarını çok kolay ve hızlı bir şekilde tespit ederek, onarabiliyoruz. Sentetik ve bitümlü örtülerin ek yerlerindeki kaynak hataları, sonradan oluşmuş yırtıklar artık çözümsüz değil, hatalı noktaların bulunması çok daha kolay. Makinamız ile, polyurea ve polyurethane ürün uygulanmış çatılarda uygulama detaylarına bağlı olarak su kaçak tespitleri yapabiliyoruz. Genelde su yalıtım örtüleri (sentetik veya bitümlü) uygulandıktan sonra su doldurularak testi yapılabiliyor. Aynı şekilde çatılarda, kaçak olması durumunda çatıya su doldurulmasıyla kaçakların tespiti yapılmaya çalışılıyor ya da kaçak tespitinin normal şartlarda zor olması sebebiyle firmalar ilgilenmeyerek eski yalıtımın komple yenilenmesini veya üzerinin yeniden yalıtılmasını öneriyor. Küresel ısınmanın giderek arttığı ve bir damla bile suyun değerli olduğu dünyamızda üretmiş olduğumuz makinamız ile, su israfının önüne geçmiş oluyoruz. Su kaçakları bulunamadığı için yenilen çatılar sebebiyle boş yere paralar ödeniyor. Bir damla su bile sarf etmeden 1 lt likit üründen üretmiş olduğumuz gaz ile, 500 m2 çatının su kaçak tespitini rahatlıkla yapabiliyoruz. Ayrıca kullanmış olduğumuz likit ürünün, çevreye ve insan sağlığına kesinlikle bir zararı bulunmuyor. 

Bet10 Roof Systems özelliklerini öğrenebilir miyiz? 

Bet10 Roof Systems markamız ile ilgili sistem çözümlerimizi, bu yıl içerisinde hedef pazarlarımıza sunmayı planlıyoruz. Çatı su yalıtımı üzerine uzman ve teknik kadromuz ile sektörde yerimizi alıyoruz. Sadece çatı su yalıtım sistemleri ve çözümlerini içeren internet sitemiz, yakında yayında olacak. Bu özelliğiyle likit çatı yalıtım sistemleri üzerine hizmet veren Türkiye’deki ilk firma olacağız. Genelde sistem çözümleri değil ürün satışları yapılıyor, uygulama takibi de doğru yapılmadığında ürünler başarısız oluyor. Yıllardır sektörümüzde bu sorunlarla karşı karşıya kaldık, bundan hem üreticiler, hem uygulayıcılar hem de müşteriler ciddi zarar gördü ve görmeye devam ediyor. Bet10 Roof Systems çözümleri tüm bu sorunların önüne geçiyor.