Sarıtaş Yapı Malzemeleri, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve profesyonel ekibi ile sektörün önde gelen isimleri arasında. Markanın çalışmalarını, Genel Müdür Ali Sarıtaş ile konuştuk. 

Sarıtaş Yapı Malzemeleri’nin başarı hikayesini öğrenebilir miyiz? 

Firmamızı 1997 yılında kurduk, o günden bugüne çok evreler geçirdik. Zor bir süreçten buraya geldik, tabii ki de hiç kolay olmadı. Mesleğe ilk adımımı arkadaşımın ortaklarından olduğu bir firmada çalışmakla attım.  Yıllar içerisinde bu firmayı önemli bir noktaya getirdik; ancak zamanla herkes ayrıldı. Ardından Menekşe isimli bir firma kurdum, zaman sonra bu firmayı kapattık ve bugünkü firmamızın temellerini attık. Çok fazla emek vererek firmamızı bugünkü başarısına ulaştırdık. Sarıtaş Yapı Malzemeleri’nin ismi, benim ve ailemin soy isminden geliyor. Firmamız havuz malzemeleri altyapı ürünleri, altyapı ve üstyapı inşaat grubu ürünleri satışı yapıyor. Ayrıca peyzaj alanında da çalışmalarımız var. Distribütörü olduğumuz Rainbird markasının ürünlerini satıyoruz.
Sarıtaş Yapı Malzemeleri hedef kitlesine hangi ürünleriyle çözüm sunuyor? 
Firmamız üst yapı, altyapı, sulama, damlama, tarımsal veya havuz sistemi olmak üzere geniş bir alanda müşterilerine çözüm sunmaktadır. Ağırlıklı olarak çalıştığımız altyapı ve sulama ürün gamı başta olmak üzere tüm ürünlerimizde kaliteyi en uygun fiyatlarla sunuyor, katma değer sağlıyoruz. 

Firmanızı rakiplerinizden ayıran nedir?

Sarıtaş Yapı olarak 20 yılı aşkın süredir bu sektörde faaliyet gösteriyor, sektöre önderlik ediyoruz. Piyasada kullanılan ürünler hemen hemen birbirine benzer özelliklere sahip. Firmamızı farklı kılan ise doğru yerde en doğru ürünü kullanmak ve söz verdiğimiz zamanda çalışmalarımızı gerçekleştirmek. Bunu yapabildiğiniz de müşterilerinize katma değer sağlamış oluyorsunuz. Uzun yıllar bu sektörde çalışmış profesyonel çalışanlarımızla müşterilerimize bu kaliteyi sunabiliyoruz.