İS-KA Kalıp ve İskele, sektördeki tecrübesi ve geniş ürün gamı ile inşaat sektörünün önemli partnerleri arasında yer alıyor. 1997 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren, Ar-Ge çalışmalarıyla gücüne güç katan marka, bugün İstanbul Büyükçekmece’de bulunan fabrikalarında yıllık 3000 ton üretim kapasitesiyle çalışmalarını sürdürüyor. 
Bir yapının inşasında ihtiyaç duyulacak tüm iskele ve kalıp sistemlerinin üretimini gerçekleştiren İS-KA Kalıp ve İskele; ürün gamında kalıp altı iskele sistemleri, endüstriyel perde ve kolon kalıpları, kule tipi kalıp iskelesi - kovanlı iskele sistemi, teleskobik dikme direkler, dış cephe iskele sistemleri gibi birçok sistem yer alıyor.

TSE BELGESİ İLE KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

TSE belgesine sahip Flanşlı Cephe İskelele sistemleri ve H Tipi Dış Cephe İskele sistemlerinin yanı sıra firma kalıp altı iskele sistemleri kapsamında Teleskobik Dikme Direkler, H Tipi Kule İskele, Cup Lock (Fincanlı) İskele, Flanşlı İskele, Masa Tipi Kalıp İskelesi gibi sistemlerinin de imalatını da gerçekleştiriyor. 
Sıcak daldırma daldırma galvaniz kaplama sistemiyle ürettikleri iskelelerin bu özelliği nedeniyle daha uzun ömürlü olduğunu ifade eden firma yetkilisi Bülent Acar, ürünlerini satın alarak kullanan müşterilerinin 5 -10 yıl sonra bile malzemelerin ilk günkü değerlerini koruduğunu, herhangi bir paslanma olmadığını görebileceğini sözlerine ekliyor.