HTK Klima yaptığı yatırımlarla başarısını her geçen gün arttırmış bir marka. Çalışmalarında yeniliğe odaklanan firma, klima ve havalandırma tesisatı için sunduğu kaliteli ekipmanlarla sektörün en önemli çözüm ortakları arasında. 
Ar-Ge çalışmalarıyla ürün gamını her geçen gün geliştiren HTK aspiratörler, ısı geri kazanım üniteleri, menfezler, difüzörler, özel difüzörler, helisel difüzörler, dış hava panjurları, damperler, VAV&CAV terminal üniteleri, susturucular ve yer konvektörleri ile hedef kitlesinin ihtiyacına çözüm sunuyor. 

PRESTİJLİ PROJELERİN TERCİHİ

Dünya standartlarında üretim yapan firmanın ürünleri ISO 9001, CE, TSEK, TÜV belgeleri gibi birçok kalite belgesine sahip. Üretimde kalite anlayışını 2014 yılında aldığı Kalite Yönetim Sertifikası ISO-9001:2000 ile pekiştirerek, alanında Türkiye’nin önde gelen seçkin klima üreticilerinden birisi konumuna gelen HTK Klima, bugüne kadar birçok prestijli projenin öncelikli tercihi. Bilişim Vadisi, Marka AVM, Divan Suites İstanbul G-Plus, Phoenix Akmerkez gibi projelere çözüm sunan markanın çalışmaları ile yapılara avantaj sağlıyor.