1979 yılından bu yana başarısını her geçen gün arttırarak bugünlere gelen AS YAPI Elemanları, hem yurt içinde hem yurt dışında tercih edilen bir marka. İnşaat iskelesi ve kalıp sistemlerinin imalatını, projelendirmesini ve satışını gerçekleştiren AS YAPI Elemanları, standartlara uygun kaliteli üretimiyle öne çıkıyor. Güvenlikli İskele için TS EN 12810 standardını alan firma, Düşeyliği Ayarlanabilir taban plakası için TS EN 74-3 standardını alarak kalitesini bir kez daha tescilledi. Bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sunan markanın Finans ve Satınalma Müdürü Murat Şatır, dış pazar paylarını arttırmayı hedeflediklerini belirtiyor. 

Yakın zamanda malzeme temini yaptıkları projeler arasında Rönesans Gayrimenkul’ün İkitelli’de yaptığı şehir hastane projesinin alt taşeronları, Üçüncü Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nın depo projesi, Ilgın İnşaat’ın WE Haliç Kentsel Dönüşüm projesi alt taşeronu gibi daha birçok prestijli projeye yer aldığını açıklıyor. Bu projeye özel kolon kalıbı ile daha ekonomik ve hızlı bir çözüm sunduklarını açıklayan Satır, bir diğer önemli projelerinin Fuzul İnşaat Tem Avrasya projesi olduğunu açıklıyor. Burada masa iskele sistemlerini kiraladıklarını ve güvenlik ağı platforumunun da projelendirme ve satışını yaptıklarını açıklayan Satır , “Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’ndeki  otel projesinde de firmamız tercih edildi. 24 Gayrimenkul’ün Express 24 projesine güvenlik ağları, tırmanır konsol, çalışma konsolu, malzeme çıkarma konsolu gibi farklı ürünlerimiz ile çözüm sunduk. Öte yandan alt yapı projelerine de önemli çözümler sunuyoruz. Kuzey Marmara Otoyolu projesi viyadük yapımında masa iskele kalıbı gibi ürünlerimiz kullanıldı. Yapıgen İnşaat’ın Kayaşehir projesi viyadük çalışmasında ürünlerimiz kullanıldı. Alibeyköy metro şantiyesine tırmanır kalıp aksesuarları vermiş bulunuyoruz. Bu gibi daha birçok prestijli projeye yurt içinde çözüm sunduk. Yurt dışında ise Çek Cumhuriyet’i, Bulgaristan, Sırbistan, Bosna Hersek gibi yakın coğrafyadaki ülkelere iş yapıyoruz. Ayrıca şu anda Gürcistan gibi farklı ülkelere teklif aşamasında olan, yakın zamanda çalışmaya başlayacağımız projeler de bulunuyor. Yılsonunda dış pazar çalışmalarımızı daha da artıracağız.” dedi.

Binalarda çalışanın ya da malzemenin düşmesini engelleyecek güvenlik sistemlerinin de ürün gamlarında yer aldığını dile getiren Satır, TS EN 13374 sertifikalı Geçici Kenar Koruma Sistemlerinin, yüksek yapılarda çalışanların düşmeye karşı güvenliğini sağladığını açıklıyor. TS EN 1263-1 İnşaat Güvenlik Ağı Sistemlerinin inşaattan düşen malzeme, atıklar vb. tutarak aşağıda çalışanların can güvenliğini sağladığını dile getiren Satır, yerleşim birimi içinde ise yayaların can güvenliğini sağladıklarını açıklıyor. Firmalarının öncelikli hedeflerinin dış pazarda büyümek olduğunu dile getiren Satır, pazarlama faaliyetlerini artırarak ihracat cirolarını yükseltmeyi amaçladıklarını aktarıyor. Satır , iç pazarda ise doğru adımlar atarak büyümelerini sürdürmeyi hedeflediklerini açıklıyor.