Endüstriyel inşaat kalıp iskele sistemlerinin tasarımı, projelendirilmesi, üretimi, satışı, kiralanması ve satış/kiralama sonrası desteği konularında hizmet veren İntek Kalıp ve İskele, farklı platformlarda hedef kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. 
Almanya Münih’te gerçekleşen inşaat sektörünün en önemli buluşma platformlarından biri olan BAUMA Fuarı, farklı ülkelerden katılım gerçekleştirilen firmaların bir araya gelmesiyle devam ediyor. İskele kalıp sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan İntek Kalıp ve İskele de fuarın önemli katılımcıları arasında yer alıyor. Son teknolojik kalıp ve iskele istemlerini tanıtan marka, Hall C1 Stand 514’te yer alan standında dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilerini ağırlıyor. 

İntek Kalıp ve İskele yeni teknolojilerini ve bu teknolojilerin alt yapı ve üst yapı projelerinin yapımına sağladığı avantajları ziyaretçilerine anlatıyor. Yurt içinde ve yurt dışında hayata geçen birçok projenin çözüm ortağı olan markanın katılım gerçekleştirdiği BAUMA Fuarı, 14 Nisan Pazar tarihine kadar ziyaret edilebilecek.