İskele ve kalıp sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, geniş ürün gamı ile inşaat sektörünün farklı uygulama alanlarına çözüm sunuyor. Dış cephe iskele sistemleri, güvenlik sistemleri, kalıp altı iskele sistemleri ve kalıp sistemleriyle müşterilerine hizmet veren firma kalitesiyle öne çıkıyor. 

FARKLI PROJELERE HIZLI ADAPTE OLABİLME AVANTAJI

Gürbüz İskele Kalıp Sistemleri, ürün gamında yer alan Kalıp Altı İskele Sistemleri ile viyadük, sanayi, köprü, santral gibi yüksek uzunlukta, ağır betonların kullanıldığı projelere avantaj sunuyor. Her türlü döşeme sisteminde kullanılabilen ideal bir sistem olan Kalıp Altı İskele Sistemleri, kolay kurulum ve kolay depolanma avantajı sağlıyor. Yüksek miktarda yük taşıma kapasitesi ve farklı projelere hızlı bir şekilde adapte edilmesiyle Kalıp Altı İskelesi, şantiyelerde işleri kolaylaştırıyor. 

Aynı zamanda Kalıp Altı İskele Sistemleri yatay ve düşey bağlantıları ile rijit bir çerçeve oluşturması sebebiyle ağır ve yüksek döşemelerde emniyetli bir sistem olarak öne çıkıyor. Güvenli Kalıp Altı İskele Sistemleri kalitesi nedeniyle birçok defa kullanılarak yatırımcısına maliyet avantajı sunuyor.  Döşeme ve kiriş altında taşıyıcı iskele olarak kullanılır. Kalıp Altı İskele Sistemleri yük iskelesi, masa kalıbı iskelesi ve merdiven kulesi gibi üç farklı şekilde kullanılabiliyor. Taşıyıcı sistemler olarak Masa Tipi İskele Sistemleri, Kovanlı İskele Sistemleri ve Cup-Lock İskele Sistemleri tercih ediliyor. Kalıp Altı İskele bağlantı noktalarındaki kilitleme ve yük aktarma özelliği açısından döşeme ve kiriş kalıbı altında kullanılan en ideal sistemlerdir. Kalıp İskelesi uygulaması sayesinde büyük yüksekliklerde ve ağır yüklerde rahat kullanım kolaylığı sağlar. Mantar, asmolen, kirişli vb. her türlü döşeme sisteminde faaliyet gösterebilmektedir.