Kendi markalarında olduğu kadar, sektörde de tasarım olgusunun içselleştirilmesi ve benimsenmesi için büyük çaba göstermeye devam eden Kaleseramik, ödüllü tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. Kaleseramik’in Türkiye’nin en ince, en büyük boyutlu ve esneyebilen porselen levhası Kalesinterflex’in üstün özelliklerini kullandığı markası T-ONE by Kale’nin Uniq Banyo mobilyası, Altın Çekül’de aldığı ‘Yapıda İnovatif Ürün’ ödülünün ardından XONE Design’dan da tasarım ödülüyle döndü.

Tasarımcı Başak Ergin’in imzasını taşıyan yenilikçi ürün suyun, nemin ve buharın yoğun olduğu banyolar için uygun çözümler sunuyor. T-ONE By Kale Uniq banyo mobilyası serisi, hijyeni, fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada sunarak banyolarda fark yaratıyor.

T-ONE BY KALE UNIQ BANYO MOBİLYASI

Mimari ve dekorasyon gündemini yakından takip ederek, teknoloji ve inovasyonu tasarımla bir araya getiren Kaleseramik, iç mekanda kilit bir noktada olan seramiği kalıplaşmış tüketici davranışlarının dışına çıkarıyor.

Kalesinterflex’in üstün performansıyla üretilen ve tüketicilere uzun yıllar güvenle eşlik edecek T-ONE By Kale Uniq banyo mobilyası; çizilme, kırılma, lekelenme, aşınma direnci, sıcağa, soğuğa ve aleve dayanıklılık özellikleriyle öne çıkıyor.  

MAPEİ TÜM DÜNYADA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR MAPEİ TÜM DÜNYADA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Mermer, metalik, taş görünümlü farklı renk ve desen alternatifleriyle her banyoya uyum sağlayan Uniq serisi, üç farklı koleksiyonu ve modüler yapısı ile de her zevke uygun seçenekler sunuyor.