Son 6 ayda 600'den fazla işe alım gerçekleştiren Kaleseramik, 2022'de de istihdam artışını desteklemek için harekete geçti.

Çanakkale merkezli şirket ile Çanakkale İŞKUR tarafından düzenlenecek işbaşı eğitim programlarıyla toplamda 800 kişi, seramik karo vitrifiye imal işçisi ve mekanik bakım elemanı meslekleri ile seramik piyasasına adım atmış olacak.

EĞİTİME KATILANLARA ÖNCELİK VERİLECEK

Toplam 6 ay devam edecek eğitimlerin ardından eğitime katılanların en az yüzde 50'si Kaleseramik tarafından işe alınacak. Daha sonraki işe alımlarda da eğitim alan adaylar öncelikle tercih edilecek.

GYF'LERE TALEP REKOR SEVİYEDE GYF'LERE TALEP REKOR SEVİYEDE

Yeni yılda başlayacak programlara başvurmak isteyen adaylar, firmanın Çan Fabrikası'na ve Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü'ne müracaat edebilecek.

YAN HAKLARDAN YARARLANABİLECEKLER

Şirketin Çan ve Semedeli bölgelerindeki üretim tesislerinde düzenlenecek eğitimler boyunca adaylar pek çok yan haktan faydalanabileceği gibi ayrıca adaylar için Bayramiç ve Biga'dan da servis kaldırılacak.

Eğitimler, günde en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü ve 45 saati geçmeyecek şekilde 3 vardiya planı ile gerçekleştirilecek. (AA)