İSTANBUL (AA) - Kalekim, Kincentric Best Employers 2019 araştırmasında üçüncü defa "Türkiye'nin En İyi İşyeri" ödülüne hak kazandı.

Kalekim'in konuyla ilgili açıklamasına göre, şirket, çalışanlarının yönetime katılımı noktasında ortaya koyduğu anlayış ve sahip olduğu yüksek çalışan memnuniyetiyle ödülleri almayı sürdürüyor.

Kalekim, son olarak, 20 seneden beri 78 farklı ülkede çalışanlar üzerinden iş yeri mükemmelliğini ölçümleyen dünyanın önemli insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketlerinden Kincentric'in Türkiye'nin en iyi iş yerlerini belirlediği araştırmasında ödüle değer bulundu.

Kincentric Best Employers programı kapsamında gerçekleştirilen araştırmada çalışanlar, "yüksek bağlılık", "çeviklik", "bağlık kılan liderlik" ve "yetenek odağı" başlıkları üzerinden şirketlerini değerlendirdi.

Türkiye'den 50 farklı sektörden  200 civarı şirketin değerlendirmeye alındığı araştırmada, en iyi çalışan deneyimi ve iş yeri ortamını sağlayan 32 şirket, çalışanları tarafından "Kincentric Best Employer-En İyi İşyeri" ödülüne layık görüldü. 2006 senesinden beri Türkiye'de gerçekleştirilen araştırmada Kalekim, üçüncü kez Türkiye’nin "En İyi İşyeri" seçilerek, önemli bir başarıya imza attı.