Plywood sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Jaguar Orman Ürünleri, yapı sektörünün en önemli buluşma noktası olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katılım gerçekleştirdi.

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Fuarda yer alan standında Jaguar Orman Ürünleri yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerini ağırladı. 

2003 yılında kurulan Jaguar Orman Ürünleri, ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan bir marka. Kurulduğu ilk günden beri kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeden çalışan Jaguar, plywood da dünya lideri olan tedarikçileriyle işe başladı.
Türkiye’de kendi sektöründe distribütörlük hizmeti veren Jaguar Orman Ürünleri,hızla gelişen ve sürekli değişim gösteren pazar koşullarında kaliteli ve doğru hizmet anlayışı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeye odaklanıyor. 
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve piyasa araştırmaları ile dünyadaki yenilik ve trendleri yakından takip eden marka  başarısını her geçen gün daha da arttırıyor.