Kalitesi ile isminden söz ettiren İZOKİM, yalıtım alanında İZOKİM©SPF (Sprey poliüretan sert köpük) ve İZOKİM©SPC (Sprey poliüretan & poliürea kaplama) İZOKİM© epoksi ve poliüretan (Zemin kaplama sistemleri) olmak üzere üç uygulama alanında faaliyet gösteriyor. 
Markanın yerinde uygulamalı poliüretan köpük ısı izolasyonu amacı için yapılarda kullanılan İZOKİM ©SPF, yapılarda güvenliği arttırıyor.

İZOKİM ©SPF YAPININ NEFES ALMASINI SAĞLIYOR

Yaşam mahallerindeki konforu ve kondenzasyon sebebi ile binaların korozyonunu önlemek amacıyla kullanılan ürün hakkında bilgi veren Genel Müdür Can Erenel, “Poliüretan sert köpük; Reaksiyon süresi hızlandırılmış A komponent (poliol) ve B komponent (difenilmetandiizosiyanat/MDI)’tan oluşur. Poliüretan sert köpük yüksek basınçlı poliüretan püskürtme makinesi ile, mevcut yüzeye püskürtülerek uygulanır. Eğitilmiş personel mobil sistem ile yerinde uygulamayı gerçekleştirir. 10 - 15 mm kalınlığında üst üste katlar halinde püskürtülen malzeme, yüzde 100 aderans ile uygulama zeminine yapışarak kesintisiz yüzey kaplaması sağlar. 3000 psi basınçla sıvı olarak püskürtülen poliüretan, kısa sürede reaksiyona girerek ulaşılması zor noktalar ve en ufak gözeneklere kadar ulaşır, hacminin 30 – 40 katı kadar genişler ve sertleşir. Uygun şartlar altında bir iş gününde 500 – 1000 m2/gün kadar yüzeye ek yeri olmayan, ısı köprüsü oluşturmayan bir yalıtım uygulanmış olur. Ahşap, beton, metal vs yüzeylere uygulanabilen İZOKİM ©SPF Sistem; DIN 4102 normunda B2 – B3 yanma sınıfındadır. Su buharı geçirgenliğine sahiptir, yapının nefes almasını sağlar. (µ=55-60 mg/mhPa)” diyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı tüm taahhütlerini eksiksiz ve aksamalara sebep olmadan yerine getirdiklerini ifade eden Erenel, uzun vadede taahhüt kısmında mevcut sistemlerini gerek makine parkı gerekse ürün gurubu olarak geliştirmek ve çeşitlendirmek istediklerini açıklıyor.