Türkiye yalıtım sektörünün önde gelen katılımcılarından İzocam, bu sene Eskişehir tesisinde üçüncü, Tarsus tesisinde ise ikinci iş kazasız yılını kutladı.

“Güvenlik Seninle Başlar” sloganıyla imza attığı Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) farkındalığı projesinde başarıyı yakalayan firma, sıfır iş kazası, sıfır çevre kazası, minimum çevresel etki ve sıfır meslek hastalığı hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

ÖNEMLİ BİR KÜLTÜR DEĞİŞİMİ BAŞLATTI

İzocam, 2001 yılında OHSAS 18001 ile belgelenerek 2021 yılında ISO 45001 ile sürdürdüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’ni, tüm tesisleri ve merkezi süreçlerinde uyguluyor.

Faaliyet gösterdiği alanda risk ve tehlikelerin yüksek seviyede olması nedeniyle saha çalışanlarının iş güvenliğini üst seviyede önemseyen marka, son birkaç yıldır da "Güvenlik Seninle Başlar" sloganı ile önemli bir kültür değişimi başlattı.

EĞİTİMLER VE TATBİKATLARLA FARKINDALIĞI ARTIRIYOR

Tüm çalışanlar tarafından benimsenen ve onların da değişime katılım gösterdiği yeni İSG yaklaşımını günlük işleyişin ayrılmaz bir parçası haline getiren şirket, çalışanlarının duyarlılığını ve farkındalığını arttırmaya yönelik sürekli etkinliklere ve belli periyodlarda gerçekleşen tatbikat ve eğitimlere imza atıyor.

İSG’yi sadece çalışanlarının değil müşteri ve paydaşlarının da gündeminde tutma misyonu ile hareket eden İzocam, “sıfır iş kazası” hedefinin devamlılığı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 

YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR YAĞMUR SUYU, TÜRKİYE’NİN SU SIKINTISINI ÇÖZEBİLİR