Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Radisson Blu Nilüfer Hotels inşaatında da İzocam ürünleri tercih edildi. 2019 yılı ilk yarısında tamamlanması öngörülen 8500 metrekarelik alana kurulu projenin yalıtım uygulaması İzocam bayisi Maraton Çatı Cephe Yalıtım ve İnş. San. Tic. A.Ş tarafından yapıldı ve projede İzocam Taşyünü Dış Cephe Levhası kullanıldı. 5600 metrekarelik bir alana uygulanan İzocam Taşyünü Dış Cephe Levhası, üstün kalitede ısı ve ses yalıtımı ile yangın güvenliği sağlıyor. Uluslararası Yapı Malzeme Yönetmeliği´nin 6. maddesine göre; "ürünün yönetmelikte belirtilen temel gerekleri karşılamasına imkân veren malzeme" anlamına gelen CE işareti ile piyasaya arz edilen ürün, aynı zamanda sadece bio ürün kategorisine verilen EUCEB sertifikasına da sahip ve Türk Standart Enstitüsü (TSE) kriterlerine de uygun üretilmektedir. 

İZOCAM EPD BELGESİNE SAHİP

EPD (Environmental Product Declaration - Çevresel Ürün Beyanı) Belgesi’ne de sahip olan İzocam Taşyünü Dış Cephe Levhası, bu belge ile çevreye karşı duyarlılığını uluslararası olarak kanıtlıyor.
İzocam Taşyünü Dış Cephe Levhası; kalitesi, sağladığı yüksek ısı ve ses yalıtımının yanı sıra sunduğu A sınıfı yangın güvenliği nedeniyle tercih edildi. Gelişmiş kalite anlayışının yanında, özel olarak yalıtım danışmanlığı hizmeti de veren İzocam, ısı yalıtımı, akustik konfor, tesisat yalıtımı ve yangın güvenliği açısından yönetmeliklere ve projelere uygun şekilde doğru ürünü öneriyor. İzocam ve ürünleri marka projelerin yalıtımında kalitesi, satış öncesi ve sonrası sağladığı hizmetlerin güvenirliği ve uzmanlığı nedeniyle tercih ediliyor.