Form Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Form Endüstri Tesisleri, farklı sektörlerden çözüm ortaklarının davetli olduğu eğitim ve bilgilendirme toplantısının ilkini hayata geçirdi. Eğitim toplantısına 15 firmanın temsilcileri katılım gerçekleştirdi. İzmir’de yer alan fabrikada gerçekleşen eğitimde Form’un yenilikçi ürünlerinden Duman Tahliye Sistemleri standartları ve belgelendirilmesi hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. 

Toplantıda ele alınan bir diğer önemli konu Form markalı inovatif ürün gamı ve bu ürünlerin rakiplerle olan farklarıydı. Eğitimlerde; bu ürün gamında yer alan; Sunvia Doğal Gün Işığı Aydınlatma Sistemleri, Fes Klima Evaporatif Soğutma Üniteleri, Feschill Evaportif Ön Soğutma Sistemleri ve Troke Duman-Isı Tahliye ve Doğal Havalandırma Kapakları gibi ürünlerin özellikleri hakkında bilgi verildi. 
Form Endüstri Tesisleri’nde tüm gün süren toplantı davetlilerin katıldığı akşam yemeğiyle sonlandırıldı. Eğitim ve bilgilendirme toplantılarını yıl içinde düzenli olarak gerçekleştirmeyi hedefleyen marka, sektöre bir dinamizm getirmeyi amaçlıyor.