Çatı ve cephe uygulamalarındaki titiz çalışmaları ile bugüne kadar birçok önemli proje tarafından tercih edilen Sistem Çatı, müşteri memnuniyeti ilkesi en doğru çözümleri sunmaya devam ediyor. Markanın hizmet verdiği projelerden biri de İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Taşkışla binasının çatıları. 
Proje hakkında bilgi veren Sistem Çatı Genel Müdürü Semih Dede, İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Taşkışla binasının çatılarına kiremit ve çinko uygulaması gerçekleştirdiklerini söylüyor. 

ÇATIDA GÜVENLİ ÇÖZÜM

Yapıların çatılarının, mevsim koşullarından korunmasına korunaklı bir yaşam geçirilmesine yardımcı olan en önemli yapı unsuru olduğunu belirten Dede; binanın yağmur, rüzgar gibi dış etkenlerden korunmasının sağlanabilmesi için çatıların güçlü olması gerektiğini vurguladı. Binalarda ısı kaybının yaşandığı alanlardan birinin de çatılar olduğunu ifade eden Dede, bu sebeple ısı, ses ve su yalıtımından kaplamasına kadar tüm detayların doğru çözümlenmesi gerektiğini, Sistem Çatı olarak çatıyı tüm detayları ile çözümleyerek müşterilerine en doğru çözümü sunduklarını aktardı.