Yağmur İskele Sistemleri, geniş ürün yelpazesi ile şantiyelerde her türlü ihtiyaca cevap vermeye devam ediyor. Marka, Türkiye’nin en önemli şehir hastanesi projeleri arasında yer alan İstanbul Şehir Hastanesi şantiyesinde, kenar koruma sistemi ile güvenliği arttırıyor. Rönesans İnşaat’ın imzasını taşıyan İstanbul Şehir Hastanesi projesinde, TS EN 13374 sertifikasına sahip kenar koruma sistemleri çalışanların güvenliğini sağlayan unsurlar arasında.
Yapı alanlarında tehlike arz eden boşlukların önüne yerleştirilen bir nevi bariyer işlevi gören kenar koruma sistemleri; kaba inşaat esnasında döşeme kenarlarına, asansör boşluklarının önüne, merdiven kenarlarına monte edilerek yüksekten düşme riskinin önüne geçiliyor.

DEPOLAMA VE MONTAJ KOLAYLIĞI

Kenar koruma dikmesi, kenar koruma paneli ve beton vidasından oluşan TS EN 13374 sertifikasına sahip kenar koruma sistemi, galvanizli olmak üzere tek bir parçadan oluşuyor. Bu özelliğiyle depolama ve montaj kolaylığı sağlayan malzemede, çok parçalı kenar koruma dikmelerinde yaşanan parça kaybolması sonucu kullanılamaz hale gelme gibi sürprizler ile karşılaşılmıyor. Fırın boya ile kaplanılan ve Ø6’lık tellerden oluşan Yağmur Kenar Koruma Sistemleri, bükümlü yapısı sayesinde oldukça dayanıklı olması ile yatırımcıya avantaj sağlıyor. Uzun yıllar kullanılabilen malzeme, montajda kullanılan beton vidaları takılıp sökülebilir yapıda olduğundan defalarca kullanılmaya elverişlidir.