İstanbul İkitelli Organize Sanayi Eskoop Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Alse Metal, 15 yılı aşkın tecrübesiyle inşaat sektörüne hizmet veriyor. Alüminyum alanında üretim, projelendirme ve montaj hizmeti veren markanın tercih edildiği pretiskli projelerden biri de İstanbul Panorama Evleri. 

ALSEMETAL İLE KALİTELİ ÇÖZÜMLER

Pearl İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar’da hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri projesi, üç blok halinde inşa ediliyor. İstanbul’un öne çıkan konut projeleri arasında yer alan projeye AlseMetal, alüminyum korkuluk, klima üniteleri, merdiven korkulukları ile çözüm sundu. Ayrıca 1600 metrekare ofis cephe işlerinin üretim ve montajını yapan AlseMetal, ürün kalitesi kadar uygulamadaki başarısıyla da projeye değer kattı. 

Bugüne kadar hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok önemli projenin tercihi olan Alse Metal, geçtiğimiz yıllarda yaptığı makine yatırımları ile üretimini daha da güçlendirmiş, müşterilerine veridkleri hizmet kalitesini arttırmıştı. Alüminyum dış cephe sistemleri, alüminyum doğrama sistemleri, alüminyum korkuluk sistemleri, dekoratif cephe sistemleri, ofis bölme sistemleri, otomatik sistemler başlıca çalışmalarının arasında yer alan firma, projeye özel çözümler de sunuyor. AlseMetal’in önceliği kalite ve müşteri memnuniyetini sağlamak.