1987 yılında Karaköy’de kurulan Cisa Pres Döküm, bugün sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor. İlk olarak pirinç malzemeyle ilgili sifon ve duş troblemi ürünleri ile üretim hayatına başlayan firma, sonrasında sektörün ihtiyacından gelen taleplere musluk, batarya üretimine adım atarak ürün gamını geliştirdi. 

Günümüzün değişen teknolojisine ve otomasyonuna ayak uyduran Cisa, 1999 yılında fabrikasını Çekmeköy’e taşıdı. Yurt içinden ve yurt dışından gelen talepleri göz önünde bulundurarak 2008 yılında ihracat departmanını kuran marka, 15 yılın ardından gelen talepleri karşılamak ve kapasitesini artırmak amacıyla yılında Düzce, Gümüşova OSB’de yer alan 8000 metrekare kapalı 4 bin metrekare açık alana sahip entegre olarak kurduğu yeni tesisine 2015 yılında taşıdı. 
Bu yıl iki yeni serisini hedef kitlesiyle buluşturan marka, sektörde yenilikçi yüzüyle öne çıkıyor. Robin serisiyle fark yaratan Cisa, bir diğer yeni ürünü Storm serisiyle de isminden söz ettiriyor. Diğer ürünlerinden ankastre (sıva altı ürünler) sektörde yüksek oranda talep görüyor.