Üyeleri arasında iş birliğini sağlayarak üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapmak amacıyla 1992 yılında kurulan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD),  doğru konumlanmış bir sektör derneğinin kuruluş amacı ve ilkelerinden taviz vermeden ilerlediği sürece sektörün gelişimine ne denli katkı sağlayabileceğinin en güzel örneklerinden birini sergiliyor. Sektörünün gelişmesi ve uluslararası rekabette öne geçmesi yönünde yürüttüğü faaliyetlerle sektöre  değer katan İSKİD, 113 üyesiyle sektörün yüzde 90’ını temsil etmeye devam ediyor. Sektörün köklü mirasını ve geçmişten gelen değerlerini, dinamik ve yenilikçi bir vizyon ile geleceğe taşıyan ve kuruluşunun 30. yılını kutlamaya hazırlanan İSKİD,  üye firmaların katkıları ile kurumsallaşma sürecini de tamamladı.

30. YILA ÖZEL YENİ YENİ LOGO TASARLANDI

Kuruluşunun 30. yılı kapsamında sene boyunca "Değer Katar" teması ile organize edeceği etkinliklerde ve tüm basılı ve dijital ortamlarda kullanacağı bir 30. yıl logosu hazırlayan İSKİD, üyesi olan firma temsilcilerinin katılımıyla sosyal medyada paylaşılacak bir video çalışması da yaptı. Söz konusu çalışmada İSKİD üyelerine yöneltilen "Üyelerimizin Gözünden Tek Kelimeyle İSKİD" konseptine verdikleri kısa cevaplar ile dinamik bir video içeriği hazırlandı. Öte yandan İSKİD üye firmalarının katılımları ile yıl içerisine yayılacak organizasyonlar da planlanıyor. 

"ÖRGÜTLÜ BİR SEKTÖR OLMANIN ÖNEMİ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR"

İSKİD bünyesinde üretim faaliyetleriyle birbirine rakip olan firmaların da var olduğunu ancak sektörün ortak problemlerini çözmek için bütün üyelerin tarafsız bir duruşla, karşılıksız hizmet etmek için bir araya geldiğini belirten İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ayk Serdar Didonyan, "Her sektör gibi çeşitli sorunlarımız olduğu düşünüldüğünde, dernek bu sorunlara çözüm bulmada etkili bir araçtır. Örgütlü bir sektör olmanın önemi günden güne artıyor, bu bize ekonomik ve sosyal olarak güç katıyor. Dünyada ve ülkemizde değişen konjonktür bunu gerektiriyor. Örgütlü yapıya sahip olan sektörlerin sorunlarını daha kolay aşabildiğini ve her koşulda bir yaptırım gücüne sahip olduklarını görüyoruz" diye konuştu. 


Sektörde faaliyet gösteren firmaların sektörün ortak sorunlarına kayıtsız kalmaması ve derneklere katılmasının çok önemli olduğunun altını çizen Ayk Serdar Didonyan, "Dernekleri benimsemek, sahiplenmek ve üye olmak demek, kişinin içinde yaşadığı toplumun, sektörünün değişim sürecinde bir seyirci olmaktan çıkıp, değişime aktif katkıda bulunmaya karar vermesi anlamını taşır ki bu çok özel ve değerlidir. Derneğimizin 30.  kuruluş yılı vesilesi ile büyük bir özveri ile sektörümüze ve derneğimize katkı sağlamış tüm başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza ve üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ DOSİDER YÖNETİM KURULU ANKARA'DA ISITMA SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ