50 yılı aşan deneyim ve tecrübesi, petrokimyasal ürün yelpazesiyle Petkim Petrokimya Holding A.Ş. sanayimizin vazgeçilmez hammadde üreticisi durumundadır. Aliağa Yarım Adası’nda dev bir kompleks olan petkim, 21 tesisi ile kesintisiz üretim yapıyor. Başta inşaat, tarım, otomotiv, elektrik, elektronik, ambalaj, tekstil, sektörleri olmak üzere birçok sektöre hammadde sağlayan petkim yıllık 3,6 milyon ton üretim kapasitesiyle sayısız alt sanayiye de hayat vermektedir.

SAHADA GÜVENLİ VE HIZLI KURULUM SAĞLAYAN BAĞLANTI ELEMANLARI

Bağlantı elemanları (kelepçeler) dövme çelik olmakla birlikte DIN EN 74-1 sertifikasına sahiptir. Sahada birçok enstrümanın bir arada kullanılması ve kompleks bir yapıya sahip olması geniş ürün yelpazesini, nitelikle çalışma iskelesini ve geniş aksesuar ihtiyacını beraberinde getirir. Layher üstün sistem teknolojisi ile bu zorlu koşullar çözüme kavuşturulabilir. Çünkü sistem her türlü donanıma ve yapıya çok kolay uyum sağlar.

Sistemin tüm parçaları korozyona karşı 60-80 µm sıcak daldırma galvaniz ile korunmaktadır.

“Türk Standartları Enstitüsü” tarafından Layher İskele ürünleri tüm komponentleriyle kabul edilmiştir. Bununla beraber DIBt (Alman Yapı İşleri Enstitüsü) tarafından “EN 12810 ve EN 12811” iskele regulasyonlarına uygunluğu kontrol edilmiş ve sertifikalandırılmıştır.

DIBt sertifikaları her beş yılda bir yenilenmektedir. Ancak yenilenmeden önce düzenli aralıklarla ürünlerin sertifikasyona uygunluğu kontrol edilmektedir. Sürekli aynı kalite ve toleransta üretim yapılması halinde garanti altına alınmaktadır.