Metehan İskele Kalıp Sistemleri’nin başarı hikayesini öğrenebilir miyiz? 

Metehan İskele Kalıp Sistemleri, 2002 yılında Ankara’da kuruldu. Firmamız 9 bin metrekaresi kapalı, 14 bin metrekaresi açık stoklama alanı olmak üzere toplam 23 bin metrekarelik deposuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Sıfır ve ikinci el iskele ve kalıp sistemlerinin alım, satım ve kiralama çalışmalarını yapıyoruz. Geniş bir ürün gamına sahip olan firmamız plywood, H20 ahşap kiriş, kalıp altı iskele çeşitleri, dış cephe iskele çeşitleri, perde ve kolon takımı sistemi, kalıp aksesuarları ve kereste çeşitleri ile müşterilerine hizmet veriyor. Deneyimli personel kadromuz ve satış sonrası teknik desteğimiz ile önceliğimiz müşteri memnuniyetini sağlamak.  Türkiye’nin sektöründe ilk “Eskisini Getir Yenisini Götür Kampanyasını” gerçekleştiren firmayız. Amacımız ikinci el iskele ve kalıp sistemlerinde en kaliteli ürünü, uygun fiyata, sorunsuz bir hizmet ile müşterimizle buluşturmak. Dürüst ve güvenli ticari yaklaşımımız, yüksek ve devamlı kalite anlayışımız ile bugüne kadar birçok önemli proje tarafından tercih edildik. Bugüne kadar kaliteli mal ve hizmet anlayışından hiç ödün vermedik. En ufak bir ürün kusurunda anında iade yapısına sahibiz ki hizmet açısından bir kusurun şükürler olsun bugüne kadar olmadığını ve bu referans ile gelecekte de olmayacağını temin edebilirim. 

Firmaların şantiyelerinden toptan hurda alımı da yapıyorsunuz. Bu hizmetiniz hakkında bilgi verir misiniz?

Çağımız gereği artan üretim ihtiyaçları paralelinde gelişen tüketim, günlük hayatta kullandığımız çoğu materyali zamanla hurda vasfına dönüştürmektedir. Metehan Geri Dönüşüm bu konuda bölgemizde güvenilen firmaların başında gelmektedir. Yılların verdiği deneyimler sonunda edindiğimiz ilkelerimiz sonucunda iki tarafında ortak menfaatini titizlikle gözeterek hurdanın gerçek değerini bulmasını sağlıyoruz. Anında nakit olarak ödediğimiz ücrete dahil olarak, hurdanın hacmi ve ağırlığına göre anında temin edebildiğimiz araç kapasitemizle hurdaları müşterinin dilediği yerden alıyoruz. Hurda piyasası üzerinde dürüstlük ve güvenilir ticaret patentlerini elinde bulunduran firmamız ile Ankara’da daha yaşanabilir sokaklar için faaliyetlerimize hız kesmeden her gün devam ediyoruz. Hurda büyük bir çevre kirliliğine sebebiyet veren atık maddelerden oluşan çöp topluluğudur. Sadece hurdayı satın almakla kalmayıp, geri dönüşüm yolu ile ekonomiye kazandırılana kadar takipçisi oluyoruz. Çevrenin korunmasına karşı duyduğumuz hassasiyet doğrultusunda hurdaların doğaya uyumlu bir şekilde geriye dönmesine azami özen gösteriyoruz. Geri dönüşüm ile demir, çelik, hurda, bakır, kablo, kurşun, kağıt, plastik vs maddelerin tekrar kullanılması tabii kaynakların tükenmesini önleyecektir. Bu durum ülkelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ithal edilen ithal edilen hurda malzemeye ödenen döviz miktarını da azaltacak kullanılan enerjiden büyük ölçüde tasarruf sağlayacaktır. Hurdaları satın alarak geri dönüşüme kazandırıyor, ülke ekonomisine geri dönüşüm ile kazandırılan maddeler, daha yaşanabilir çevre oluşturmakta üzerimize düşen görevi layığı ile yapmanın gururunu taşıyoruz. Firmamız neredeyse tüm hurdaları ayrıştırma ve geri dönüşüme kazandırma teknolojisine sahip. 

Hangi hurdaları satın alıyorsunuz? 

Kurumsal kimliğimizin vermiş olduğu tanım ile tüm hurdalar üzerinde çalışma yapmaktayız. Çevre kirliliğinin hızla arttığı dünyamızda atık maddeler büyük sorun teşkil etmektedir. Bu sorunları azaltmak için hurdalarınızı inşaat alanları, yıkım alanları gibi yerlerden gelip alıyoruz.
Türkiye’ye sunulan en büyük hizmet çevre temizliği olacaktır mantığı ile çıktığımız bu yolda yılların vermiş olduğu deneyim ile yılmadan tüm sokaklardaki hurdaları özenle toplamak ve geri dönüşüme kazandırmak için tüm çabalarımızı ortaya koymaktayız. 
İnşaattan artan ya da kullanılamayan plywood, kalıp altı iskele, dış cephe iskeleleri, H20 ahşap giriş, kalıp malzemeleri, teleskop direk ve buna benzeyen inşaat malzemeleri dışında sahip olunan tonaylı hurda, iş makinaları, iş makine parçaları, iş makina parkları, jeneratörler, trafolar, fabrika söküm ve yıkımları, hurda kablo, hurda bakır, hurda alüminyum ve buna benzer hurda maden çeşitleri ile bunun gibi  hurdalarınızın  satışı esnasında Türkiye’nin neresinde olunursa olunsun şirketimiz ile irtibata geçilmeden satılmamasını tavsiye ediyorum. Hurdaları elektronik tartı sistemiyle tartarak ve en yüksek değerden, ücretsiz nakliye hizmetiyle satın alıyoruz.