İŞKAYA İnşaat San. ve Tic. A.Ş. de, 2021 yılı araç yatırımlarında MAN kamyonlarını tercih etti. 1989 yılında kurulduktan sonra telekomünikasyon sektörünün yanı sıra yurtiçinde, yurtdışında başarılı altyapı ve üstyapı projeleri hayata geçiren İŞKAYA İnşaat, yeni araç yatırımı kapsamında MAN’ın sunduğu uygun finansman çözümleri ile filosuna 35 adet MAN TGS 41.430 damper tip kamyon kattı. Firmanın yurtiçi projelerinde kullanılacağı belirtilen yeni MAN kamyonlar, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinden düzenlenen törenle İŞKAYA İnşaat’a uğurlandı. 

“MAN’IN ARAÇ VE HİZMET KALİTESİNE GÜVENİYORUZ”

MAN ile çalışacak olmaktan memnuniyet duyduklarının altını çizen İŞKAYA İnşaat Makine İkmal Müdürü Mahmut Kaya, telekom sektörünün öncü çözüm ortaklarından biri olmanın yanında aynı zamanda inşaat ve taahhüt alanında da çok önemli projeleri yürüttüklerinin altını çizerek güven, dayanışma ve süreklilik temelinde sektörde büyümelerini sürdürdüklerini aktardı. Bu büyüme hedeflerinin kapsamında filolarına 35 adet yeni MAN kamyon kattıklarına değinen Kaya, hedeflerinin önümüzdeki süreçte MAN ile olan iş birliklerini daha da büyüterek, bu sayıyı 100’e çıkartmak olduğunun altını çizdi.

“HER ALANDA EN İDEAL ÇÖZÜMLERİ SUNUYORUZ”

MAN kamyon ve çekicilerinin, yeni yılda da birçok sektörün gözdesi olmaya devam ettiğinin altını çizen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani MAN araçlarının; zengin model çeşitliliğinin, gelişmiş şasi yapılarının ve teknolojilerinin ile ihtiyaç duyulan her alanda en ideal çözümleri sunmasının bundaki katkısına işaret ediyor.