Polikarbonat ürünler endüstriyel tesislerden spor alanlarına, pazar alanlarından benzin istasyonlarına kadar çok çeşitli alanlarda çatı ve cephe kaplaması olarak kullanılıyor. Kar, yağmur, güneş gibi hava şartlarına karşı mekanları korunaklı hale getirmesinin yanında kolayca form alabilmesi, hafif olması, ışık geçirgenliğine sahip olması, yüksek estetik görünüm sunması ve UV korumalı olması gibi nedenlerle de oldukça çok tercih ediliyor.

YAPILARDA DOĞAL IŞIK

Işık geçirgenliği sayesinde kullanıldığı alanlarda doğal ışık sağlayan polikarbonat paneller, hem elektrik giderlerini düşürüyor hem de farklı renk alternatifleriyle yatırımcısına düşük maliyetli ve yüksek kaliteli çözümler sunuyor.
Polinet’in sunduğu; piyasadaki malzemelerden farklı ürün konseptine sahip olan Megalux ve Newlux markalı ürünler, dış mekan kaplamalarında gösterdikleri yüksek ürün performansı ve sistem çözümleriyle mükemmel sonuçlar sunuyor. Çok yüksek ışık geçirgenliğine sahip bu ürünler sahip oldukları özel formlar sayesinde birbirlerine herhangi bir bağlantı aksesuarı ihtiyacı olmadan kilitlenerek, kaplanacak alana yekpare ve kesintisiz bir şekilde hızlı, kolay, ekonomik uygulama avantajları sunuyor.

Uluslararası kalite belgelerine sahip olan ayrıca yüzde yüz geri dönüşüm ve sıfır atık özelliğiyle çevreci bir malzeme olan Polinet polikarbonat panelleri, dış mekan mimari yapılar için en doğru sistemsel çözümleri sunuyor.

https://www.polinetlux.com/