İzomak Makina, Ar-Ge çalışmaları ile sürekli kendisini geliştiren bir marka. Müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan markanın çalışmalarını Genel Müdür Zeki Ürer ile konuştuk. Farklı sektörlere hizmet veren İzomak Makina’nın çözüm sunduğu en önemli iş kalemlerinden biri de ısı yalıtım sektörü.

ISI YALITIM STARFORU ÜRETİMİNDE MAKSİMUM VERİMLİLİK SUNUYOR

İnşaat sektöründe en önemli yapı elemanlarından biri olan ısı yalıtımı straforu, binalarda enerji verimliliğin sağlanmasında önemli bir role sahip. Isı yalıtımı straforunda maksimum verimliliğe ulaşılmasında ürünün üretim süreçlerinin doğru yürütülmesi etkili. İzomak Makina geliştirdiği makinaları ile ısı yalıtım straforun daha verimli ve kaliteli bir şekilde üretimine katkı sağlıyor. Firma üretimini yaptığı şişirme makineleri, blok makineleri, vakum makineleri, enjeksiyon makineleri, kesme makineleri, kırma üniteleri, toz alma üniteleri, karıştırma üniteleri, paketleme makineleri, silo sistemleri ve otomasyonları, boyama makineleri, EPS üretimi için yardımcı elemanlar ve alt yapı grupları ile Isı yalıtımı straforu üretimine hizmet veriyor. 

İzomak Makina bu çözümleri ile ısı yalıtım straforu sektöründe faaliyet gösteren Dilekpor, Energytherm, 3D Yalıtım, Gökkuşağı gibi birçok markaya çözüm sundu. 

Firma kurucusunun EPS sektöründe uzun yıllar çalışarak edindiği bilgi ve tecrübenin neticesinde 2009 yılında İstanbul’da kurulan İzomak Makina, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını geliştiriyor. İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikasında birçok EPS makinası üreten firma aynı zamanda anahtar teslim fabrikalar kurarak ulusal ve uluslararası strafor üreticilerine hizmet veriyor. Dekorasyon, ısı yalıtım straforunun yanı sıra reklam sektöründe, ambalaj ve gıda gibi farklı sektörlere hizmet veren firma; Straforun üretimi için şişirme makineleri, blok makineleri, vakum makineleri, enjeksiyon makineleri, kesme makineleri, kırma üniteleri, toz alma üniteleri, karıştırma üniteleri, paketleme makineleri, silo sistemleri ve otomasyonları, boyama makineleri, EPS üretimi için yardımcı elemanlar ve alt yapı grupları imalat ediyor.  Ayrıca makine revizyonları, otomasyon hizmetleri, yedek parça ve projelendirme hizmetleri ve teknik danışmanlık hizmetleri de veriyor.