24-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Merkezi’nde dördüncü kez gerçekleştirilen Contruct Iraq, bölgenin en etkili inşaat endüstrisi fuarı durumunda. 7 bin 889 profesyonel alıcı ve satın almacı karar merciinin ziyaret ettiği fuarda GF Hakan Plastik, üstyapı ve altyapı ürünleri ile yer aldı. Ayrıca GF Global’in U-PVC ve PE100 ek parçaları da sergilenen ürünler arasındaydı. 

Özellikle Silenta Ürün Grubu’ndan halojen içermeyen ve yanmaya karşı dayanıklı atık su sistemi GF Silenta Extreme ile 4 l/s debide 13 dB(A) ses geçirgenliğine sahip Silenta Premium, hakkında en fazla soru sorulan ve ilgi gören ürünler oldu.

SİLTAŞ YAPI'DAN İSTEYENLERİ "EV"LENDİRECEK KAMPANYA SİLTAŞ YAPI'DAN İSTEYENLERİ "EV"LENDİRECEK KAMPANYA

GF HAKAN PLASTİK, PROJE ALANINDA IRAK’TA BAŞARILI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR

Gerek Erbil, Bağdat, Kerkük ve gerekse diğer bölgelerden ziyarette bulunan potansiyel müşteri adaylarıyla buluşmayı hedefleyen GF Hakan Plastik, fuar katılımıyla Türkiye'de üretim yapan bir marka olmasının yanı sıra kalitesi ve GF marka değerini, ziyaretçilere aktarma imkanı buldu. Halihazırda proje alanında Irak’ta başarılı çalışmalar yürüten marka, devam eden büyük projeler ve çalışma aşamasında olan yeni projeler için de başarılı bir fuar süreci geçirdi.



GF Hakan Plastik, ihracat hedefleri doğrultusunda önümüzdeki dönemde Nijerya ve Özbekistan’da da fuar katılımları gerçekleştirecek.