İki ayrı noktada bulunan projelerde yer alacak ürünlerin sevkiyatı iki grup olarak planlandı. Projenin birinci ayağı, Bağdat’ta yer alan ve toplam kapasitesi 8 MW olan proje için 76 adet tropikal çatı tipi klimadan (tropik rooftop) oluşmaktadır. Dünyada yaşanan tedarik sorunlarına rağmen üretimi kısa sürede tamamlanan ve sevkiyatı yapılan ilk grup ürün, üretimi bir ay içerisinde tamamlanarak 25 TIR ile gönderilmiş bulunmaktadır.

İkinci grup; Necef’te kullanılmak üzere, her biri 60 kW kapasitede 32 adet cihazdan oluşmaktadır. Üretimi devam eden cihazlar, ilk grupta olduğu gibi doğru üretim ritmiyle tamamlanıp ay sonu sevk edilmesi planlanmaktadır.

TROPİKAL İKLİMLERDE ETKİN PERFORMANS

İmbat tropikal çatı tipi klimalar, T3 iklim bölgesi için yüksek dış hava şartlarına uygun olarak, optimal enerji verimliliği, iç hava kalitesi ve konfor için tasarlanmıştır. 15-260 kW kapasite aralığında 17 farklı modelde üretilen tropikal serinin en ayırt edici özelliği, 46°C dış hava sıcaklığına göre dizayn edilmiş olması ve 52°C’ye kadar çalışabilir olmasıdır.
Gelişmiş mikroişlemci ile kumanda edilen cihazlar, kaliteli iç havayı yüksek verimle sağlamaktadır. Tropikal iklimlerde etkin performans sağlayan İmbat tropikal çatı tipi klimalar (tropik rooftop) yüksek enerji verimliliğini, yüksek verimli fanlar IE2 motorlar, scroll tip kompresör, mikrokanal kondenser, yüksek verimli aksiyal kondenser fanları, ısı ve ses izolasyonu ve gelişmiş kontrol seçenekleri sunan kontrol panosu ve mükemmel dizaynı sayesinde sağlamaktadır. 

HEM KAMU HEM DE ÖZEL SEKTÖRDE TERCİH EDİLİYOR

İmbat tropikal çatı tipi klimalarının Orta Doğu coğrafyası iklim bölgesinde sağladığı yüksek performans ve verimlilik sayesinde İmbat İklimlendirme ve Soğutma Sistemleri, hem kamu hem de özel sektör projelerinde tercih ediliyor.
 
 

BABA YAPI, "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALIYOR BABA YAPI, "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALIYOR