Dizayn, teknoloji ve estetiği bir arada veren IQ Alüminyum Sistemleri, ürün yelpazesi, Serenad Serisi’ni de kazandı. Serenad, üst düzey izolasyonu ve kaldır-sür kullanımıyla en üst düzey fayda sağlıyor.
Deceuninck markasıyla, alüminyum sektöründe ön plana çıkan IQ Alüminyum, bayilik sistemiyle, hizmet anlayışı ve memnuniyet düzeyinde fark yaratıyor. Açılır sürme sistemleri, güneş kırıcı, menfez, cephe sistemlerinde 21 serisi bulunan IQ Alüminyum, tüketiciye zengin bir yelpaze sunuyor. yeni modern mimarilerle uyum sağlayan, Serenad Sürme Sistemi, geniş açıklıklar için dizayn edilmiş.

YALITIM VE GERİ DÖNÜŞÜM MÜMKÜN MÜ?

IQ Alüminyum; yalıtımlı, kaliteli, uzun ömürlü, geri dönüştürülebilir dizaynıyla öncelikli olarak tercih ediliyor. Üst düzey performansı, ileri düzey izolasyonu ve kaldır-sür kullanımı ile alanlara en üst düzey sonuç getiren, yeni Serenad Sürme Sistemi, 38 mm genişliğe, 98 mm yüksekliğe sahip.
Sade profil kalınlığıyla, estetik tasarım veren Serenad Sürme Sistemi, 24 mm cam kalınlığı ve yüksek yalıtımlı cam tercihleri de sunuyor. IQ Colors ve IQ Effect  gibi farklı renklerde dekorasyon olanağı da veren seri, enerji verimliliğiyle bir denge kuruyor.