İnovasyona yönelik çalışmalarında, günümüzde hızla değişen teknolojiyi, sektördeki dinamiklerle birleştiren, bu süreçte odağına tüketiciyi alan Kastamonu Entegre, bu alandaki çalışmalarına hız kazandırdı. Tüketici ve teknoloji odaklı inovatif çalışmalarını 2017 yılında hayata geçirdiği, üç boyutlu kartela, artırılmış gerçeklik ve üç boyutlu sanal showroomu bir arada sunma özelliği ile dünyada bir ilki oluşturan “IDS 3D”(Interior Design Studio) ile taçlandıran şirket, yeni bir atılımla sektörün karşısına çıkıyor.Mobil cihaz deneyimini bir adım öteye taşıyarak yeni nesil sunum aracına dönüştüren Kastamonu Entegre, IDS interaktif oda ile bu kez müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim sunacak.İntermob Fuarı7. salon 734 no’lu standda yer alacak olan inovasyon köşesini ziyaret edenler bu dijital odada, “IDS 3D” (Interior Design Studio) mobil uygulamasında yer alan tüm içeriğe hızla ulaşacak, gözlük takmadan oda içinde hareket ederek sanal mekânlar arasında gezecek, tüm ürünleri yakından görüntüleyerek, incelediği ürünlerin uygulamalarını görebilecek. Birden fazla kullanıcıya kapılarını aynı anda açabilen IDS interaktif oda bu özelliği ile de fark yaratıyor.

Tüketici tercihlerini gözeterek ürettiği markaları ile öne çıkan Kastamonu Entegre’nin en yeni ürünü Natura ve Glossmax serileri ilk kez İntermob Fuarı’nda tanıtılacak. Kastamonu Entegre’nin melamin kaplı MDF ve yonga levha için tasarladığı yeni seri Natura,ahşabın doğal dokusunun yüzeye birebir yansıtıldığı özel bir koleksiyonu oluşturuyor. İleri teknoloji ile üretilen seri, yedi farklı dekor seçeneği ile öne çıkıyor. Register ve emboss yüzeylerinin, Merkür, Venüs, Samara, Odesa, Nepal, Aral ve Tibet olmak üzere farklı seçeneklerde hayat bulduğu koleksiyon, karmaşık ve yorucu şehir hayatının yarattığı stresten uzaklaşmak için sakin ve huzurlu yaşam alanlarına ihtiyaç duyanların tercihini oluşturacak.

Kastamonu Entegre’nin fuarda ilk kez tanıtacağı diğer seriyi, Gebze Fabrikası’nda ürettiği, düz, ahşap ve fantazi olmak üzere birçok dekor seçeneği barındıran Glossmax High Gloss Levha ürünleri kapsamında sunulan Glossmax Pro ve Mattplus oluşturuyor. Mutfak dolabı, banyo dolabı, yatak odası, ray dolap, genç odası, ofis mobilyaları, tüm dekorasyon alanları ve tüm modüler ürünler için uygun ürünler, Kastamonu Entegre'nin yenilikçi, kaliteli, kullanıcı dostu ve konforlu yaşam alanları oluşturan katma değerli ürün grubunda yer alıyor.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda,dünyanın ilk eko-etiketli çevrecilik sertifikası olanBlue Angel (Mavi Melek) ile üretilen Floorpan ve Artfloor markalarının son serileri de yer alacak. Ürünler arasında Türkiye’de ilk ve tek AC6 aşınma sınıfındaki,8 mm kalınlığında ve dört tarafı derzli olarak kullanıma sunulanStone serisi ve uzun ömürlü yüzeylere yönelikileri teknoloji ile üretilen Boutique serisi öne çıkacak. Hijyen plus özelliğine sahip Stone ve Boutique serileri, özellikle yüksek hijyen gerektiren kreş ve sağlık kuruluşlarından, restaurant, cafe, otel gibi yüksek trafikli alanlar ile modern döşenmiş dairelere kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor.