İskele ve kalıp sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan İntek Kalıp ve İskele, ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenecek "World Of Concrete" fuarına katılacak. 22-25 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan fuarda İntek; Central Hall, C3035 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

YENİ TEKNOLOJİLERİ İLE WORLD OF CONCRETE'DA

Dünyanın farklı ülkelerinden firmaların katılım gerçekleştirdiği "World Of Concrete" fuarında yer alacak olan İntek Kalıp ve İskele, son teknolojik ürünlerini tanıtacak. Marka, yeni teknolojilerini ve bu teknolojilerin atl yapı ve üst yapı projelerininyapımına sağladığı avantajları anlatacak.
Endüstriyel inşaat kalp-iskele sistemlerinin tasarımı, projelendirilmesi, üretimi, satışı, kiralanması ve satış/kiralama sonrası desteği konularında hizmet veren İntek Kalıp ve İskele, yurt içinde ve yurt dışında hayata geçen birçok projenin çözüm ortağı.
1989 yılında 200 metrekarelik bir atölyede kurulan marka, bugün Gebze ve Düzce’de 12.650 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 36.900 metrekare alana sahip iki adet modern tesisi ve 200 kişilik ekibi ile uluslararası bir marka olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.