Sağlığımızın kıymetli olduğunu daha da iyi anladığımız bu dönemde, şantiyelerde minimum işçi sayısı ile minimum zamanda sadece Xypex katkılı beton dökerek beton su yalıtım işini şantiye dışına taşımak ya da kaba inşaat halindeki beton karkasına ve çimento yüzeylere içten ve dıştan uygulama yöntemi çok kolay olan sürme ürünlerini kullanarak, su yalıtımını başka bir koruma ve ekstra malzeme gerektirmeden yapmak mümkün.

ADERAN GLOBAL'DEN YENİ PROJE: "ARASTA" ADERAN GLOBAL'DEN YENİ PROJE: "ARASTA"

XYPEX, ÇÖZÜNMEYEN KRİSTAL BİR YAPI OLUŞTURUYOR

Kaplama ve yalıtım örtülerini Topsit A.Ş. tarafından sunulan Xypex Admix ile değiştirenler, satın alma maliyetlerini azaltıyor ve inşaat takvimini kısaltıyor. Zamandan ve paradan tasarruf yapıyor. Yüksek basınca, sülfat, klor ve diğer agresif kimyasal ortamlara karşı dayanıklı olan Xypex, betona karışım sırasında ekleniyor, beton yapısının tamamında gözenekleri doldurup mikro çatlakları kapatan ve çözünmeyen kristal bir yapı oluşturuyor. Xypex Admix C-1000 proje ihtiyaçları ve çevre koşullarına göre formüle edilmiş. Zehirli değildir ve yeşil ürün belgesi vardır. Xypex, uygulandığı betonun ömrü boyunca su ile karşılaşma durumunda aktif olabilen katalitik bir malzemedir. 
 

BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEK 

Xypex ürünlerinin özel formüllü hammaddesinin tüm kalite kontrolleri ve testlerini dünya standartlarına göre yapılmakta. Su yalıtım ve beton koruması konusunda dünyada lideri bir marka olarak Topsit A.Ş. bu yıl da müşterilerini, potansiyel müşterilerini ve inşaat sektöründeki satın alma konusunda çalışan mühendisleri ürün tipleri, ürünlerin fonksiyonları, uygulamaları ve başarı kriterleri konusunda bilgilendirmeye devam edecek. Su yalıtımı ve beton koruması sektöründe 35. yıllık tecrübe ile faaliyetlerini sürdüren Topsit A.Ş. piyasadaki çok çeşitli ürünlerden Xypex’ i ayıran özellikleri vurgulayarak, tüm dünyada kullanılan tescilli “EŞİ YOKTUR” kampanyasına katkı sağlamaya devam ediyor.