Amerika Hazır Beton Birliği (NRMCA) ve Grey Matters tarafından betonun ve beton yapıların geleceğini belirlemek amacıyla düzenlenen Global Concrete Summit (Küresel Beton Zirvesi) bu yıl ilk kez online olarak düzenlendi.
Sürdürülebilir beton tasarımı, üretimi ve uygulamaları için en son yenilikler, teknik bilgiler, devam eden araştırmalar, araçlar ve çözümler hakkında fırsatlar sağlayan zirvenin Gold sponsoru olan Kordsa, zirveye yenilikçi beton güçlendirme malzemesi olan sentetik fiber donatıları KraTos Macro, KraTos Micro, KraTos Rebound Minimizer ve KraTos Pool Fiber ile katıldı. Kordsa, sanal fuarda, faaliyet alanları ile KraTos ürün portföyünün ve uygulama alanlarının tanıtıldığı Kratos Ürün Tanıtım sunumu da gerçekleştirdi.
Kordsa’nın, 2014 yılında piyasaya sunduğu yenilikçi beton güçlendirme malzemesi “KraTos”, işçilik maliyeti avantajı, zaman tasarrufu verimliliği ve yüksek dayanımı ile sektörde fark yaratarak kısa sürede birçok prestijli projede tercih edilir hale geldi.

ALT YAPI & ÜST YAPI VE MADEN PROJELERİNE FAYDA SAĞLIYOR

Yüksek dayanım, kolay karışım ve hızlı uygulanabilme avantajları olan KraTos Macro’nun endüstriyel saha betonlarından şap betonlarına, yüksek özellikli ray altı betonlarından pist ve liman betonlarına, püskürtme betonlardan tünel kaplamalarına ve prekast yapı elemanlarına kadar inşaat sektöründe birçok uygulama alanları bulunuyor. Zirvedeki bir diğer Kordsa imzalı ürün olan KraTos Micro beton içerisinde 3 boyutlu homojen dağılımı sayesinde taze betonda kısa dönem plastik rötre ve uzun dönem kuruma rötresine karşı etkin çatlak kontrolünü her noktada sağlayan, yüksek performanslı polimer esaslı sentetik fiber donatılardır. Hazır beton ve püskürtme beton uygulamaları, kuru şap uygulamaları, iç ve dış cephe sıva uygulamaları, yapı kimyasalları üretimi, tamir harçları ve benzeri teknik harç uygulamaları da dahil olmak üzere rötre çatlaklarını sınırlandırmak için bütün çimento esaslı kompozitlerde kullanılıyor.