Kontrplak sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan RIGAWOOD (LATVIAS FINIERIS), kalitesi ile ismini dünyaya duyurmuş bir marka. Dünyanın hemen hemen ülkesine ihracat gerçekleştiren marka, Türkiye’de önemli çalışmalara imza atıyor.  “LATVIAS FINIERIS” firmasının Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi olan RIGA WOOD TURKEY’in hizmet verdiği en önemli sektörlerden birisi inşaat. 

Huş plywood ürünleri ile inşaat kalıp firmalarına çözüm sunan marka, kaliteyi garanti kılıyor. Huş plywood ürünleri yüksek mukavemete sahip olması nedeniyle birçok defa kullanabiliyor. Ürününün bu özelliğiyle inşaat kalıbının kalitesini ve güvenliği artıran RIGA WOOD TURKEY, şantiyelerde iş verimliliğin artmasına da katkı sağlıyor. RIGA WOOD’un üretimini yaptığı huş plywoodları inşaatta beton dökümünde yaklaşık 50 kez kullanılabiliniyor. 

Projeye özel çözümler sunabilen RIGA WOOD TURKEY, müşterilerinin istediği ebatta plywood hazırlayabiliyor. RIGA WOOD TURKEY, ürün kalitesi kadar hızlı teslimat süreçleriyle de müşterilerine avantaj sunuyor.