Türkiye’nin önde gelen mimarlık ve peyzaj firmaları arasında yer alan Dora Botanik, profesyonel ekibiyle bugüne kadar birçok prestijli projenin öncelikli tercihi oldu. 

Peyzaj öncesi projelendirmeyle her bitkinin ne olması gerektiği, bitkinin nerelere konulacağı işlemini tasarlayarak müşterilerine sunan marka bitkisel peyzaj, yapısal-sert peyzaj, teras ve kat bahçeleri, dikey bahçeler, hücresel dolgu, hydro seeding çim ekimi, rulo hazır çim, otomatik sulama ve drenaj sistemleri ile modern fiber ve metal saksı üretimi hizmetleri veriyor. 

Dora Botanik’i tercih eden isimler arasında inşaat sektörünün iki önemli oyuncusu İş GYO ve Nef ortaklığıyla hayata geçirdiği İnistanbul da yer alıyor. İşinde uzman ekibi ile çalışmalarına hızla devam ettiği projede Dora Botanik, sert zemin kapsamında beton uygulama altına geoform malzemesiyle dolgu çalışmalarını sürdürüyor. 

Kısa bir zaman içerisinde sert zemin kaplamalarına geçiş yapılacağı projede marka; EPDM, spor sahaları, sulama/drenaj sistemleri, oyun grupları, asfalt ve bitkisel peyzaj uygulamalarını da gerçekleştirecek. 
Çalışmalarında verimliliğe odaklanan Dora Botanik, çözüm sunduğu projelere değer katarak yaşam kalitesini arttırıyor.