Klima santrali üretimindeki başarısıyla öne çıkan ALDAĞ A.Ş. dünya devi Compagnie Industrielle D'applications Thermiques (C.I.A.T.) ile ortak oldu. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu’nun ev sahipliğinde Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Stavros Tsavalos, CIAT Başkanı Didier Genois’in katılımıyla İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda iki marka arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı. 

İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu yaptığı açıklamada, sürdürülebilirliği oluşturan enerji verimliliği, çevre duyarlılığı ve dijitalleşme unsurlarına dayanarak gelişim gösteren Aldağ A.Ş.’nin görüşmeye başladıkları ilk günden bu yana CIAT ile aralarında kan bağı oluştuğunu belirtti. 18 ay boyunca her türlü detayı titizlikle konuştuklarını belirten Dağoğlu, bu ortaklığın başarılı olacağına her iki tarafın da çok inandığını vurguladı. Ortaklığın yalnızca Aldağ A.Ş. için değil aynı zamanda diğer sektörler için de dönüm noktası olduğunu belirten Dağoğlu, Aldağ A.Ş.’nin klima santrali üretimindeki gücünü CIAT’ın soğutma sistemlerindeki gücü ile birleştirerek daha iyi bir pozisyona geleceklerini açıkladı. Aldağ A.Ş.’ye duydukları güvenden dolayı CIAT yöneticilerine teşekkür eden Dağoğlu, yeni bir dönemin başladığının altını çizdi. Aldağ A.Ş. yönetimine üç yıl geldiğinde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını o günden belirttiğini hatırlatan Dağoğlu, değişimin önemine değinerek yalnızca Aldağ A.Ş.’nin değil Türkiye’nin ve dünyanın da değiştiğine dikkat çekti.

“ALDAĞ A.Ş. İLE CIAT ORTAKLIĞI BİR BAŞARI HİKAYESİ OLACAK”

CIAT’ın alanında dünyanın en iyi firması olduğunu belirten Dağoğlu, iki marka arasındaki işbirliği ile ortak kurulum kültürünün oluştuğunu belirtiyor. Dağoğlu, bu ortaklığın bir başarı hikayesi olacağının altını çizdi. 

“BU ORTAKLIĞIN BÜYÜYECEĞİNE VE İKİ ŞİRKETİ DE BÜYÜTECEĞİNE İNANCIM TAM”

Aldağ A.Ş.’nin 2016 yılından bu yana geçmişi ile bugününü karşılaştırdığında çok güzel bir fabrika kurulduğunun görüleceğini belirten Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Stavros Tsavalos, CIAT ile yapılan ortaklığın gelişimin en önemli sonuçlarından biri olduğunu belirtti. CIAT’ın bir çözüm şirketi olduğunu dile getiren Tsavalos, her iki markanın da avantalarının sonuçlarını yakın zamanda görüleceğini açıkladı. Ürün değil çözüm ürettiklerinin altını çizen Tsavalos, dünyadaki trendin de bu şekilde olduğuna dikkat çekti. Tsavalos, sözlerini bu ortaklığın büyüyeceğine ve iki şirketi de büyüteceğine inancının tam olduğunu belirterek tamamladı. 

“BU ORTAKLIK BÜYÜME İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLACAK”

CIAT Başkanı Didier Genois ise yaptığı konuşmada Aldağ A.Ş.’nin güçlü, CIAT’ın ise lider bir şirket olduğunu vurgulayarak söze başladı. Aldağ A.Ş.’ye güvendiklerini vurgulayan Genois, “Türkiye çok dinamik bir ülke, büyük bir potansiyel var. Bu sebeple Aldağ A.Ş. ile bu ortaklık anlaşması imzalıyoruz. Bu ortaklık büyüme için çok önemli olacak. Bu ortaklığa inanıyoruz” dedi.