Sektöründe bir ilke imza atarak hem dünyaya hem de tüketicilerin hayatına değer katacak Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) alanında faaliyete başlayan İklimsa, sürdürülebilir bir çözüm olan GES alanında sunduğu uçtan uca hizmet gücüyle, iklim değişikliğiyle mücadeleye katkı sağlamayı hedefliyor. İklimsa, İklimsa Merkezleri ve Yetkili Servisleri ile "İklimsa ile Daha İleriye" mottosuyla İklimsa İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Tansu Öztorun’un ev sahipliğinde Kıbrıs’ta bir araya geldi. İklimsa’nın geçtiğimiz yılki başarılı performansının değerlendirildiği toplantıda ayrıca sektöründe ilk kez hayata geçirdiği GES girişimi de detaylı bir biçimde iş ortaklarıyla paylaşıldı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇÖZÜMLERİNDE ÇITAYI ÇOK DAHA YUKARILARI TAŞIYACAK  

Toplantıda yaptığı konuşmada, türlü zorluklara rağmen İklimsa’nın cirosunu 2021 yılında bir önceki yıla göre yüzde 64 artırdığını belirten Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Timur, "İklimsa, sürdürülebilirlik çerçevesinde katma değer yaratacak yepyeni bir alanda, Güneş Enerjisi Sistemleri'nde faaliyetlerine başladı. İklim değişikliğiyle mücadeleye katkı sunacak bu girişim ile önemli bir adım attık. Çevreye dost ve ekonomik tasarruf sağlayan sürdürülebilir çözümlerinde İklimsa, çıtayı çok daha yukarılara taşıyacak" diye konuştu.

"GES İLE ETKİ ALANIMIZI BÜYÜTMEYE KARARLIYIZ"

Ülkenin dört bir yanında güçlü satış-servis ağı ile hizmet veren İklimsa’nın 2001 yılında faaliyet gösterdiği her alanda bir önceki seneye göre pazarın üzerinde büyüdüğüne dikkat çeken Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin de,  "İklimlendirme alanındaki değerli nice proje ile birlikte müşterilerimizin hayatına ve dünyaya değer katacak Güneş Enerjisi Sistemleri ile etki alanımızı büyütmeye kararlıyız" şeklinde konuştu.

BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BOYA SEKTÖRÜNÜN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI: PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

“GES SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ FİRMASI OLMAYI HEDELİYORUZ"

Birçok çok ülkenin Paris İklim Anlaşması ile küresel ısınma ve karbon salınımına karşı tedbir alacağını beyan ettiğini, geçtiğimiz yıl da Türkiye dahil 191 ülkede anlaşmanın yürürlüğe konulduğunu hatırlatan İklimsa İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Tansu Öztorun ise, "GES'de kurumsal ve bireysel çözümlerle, tarım sektöründen konut projelerine çok geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Organizasyon yapımız, müşterilerimize uçtan uca sunduğumuz hizmet ve ihtiyaca uygun proje üretme becerimiz ile kısa sürede GES sektörünün öncü firması olmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.