ACP Yapı Elemanları ürün ve hizmet kalitesi ile öne çıkan bir marka. Bugüne kadar birçok önemli işe imza atan firmanın odağında müşteri memnuniyeti var. "Gözünüz arkada kalmasın" sloganı ile hareket eden markanın hedefi müşterilerinin gözü arkada kalmadan işlerinin uygulamalarını gerçekleştirmek, malzeme siparişlerini talebe uygun şekilde zamanında teslim etmek. Eğitimlerini ve insan kaynakları eğilimini bu esaslara göre değerlendiren firma, bu bakış açısı ile birçok prestijli projenin partneri oldu. Müşteri portföyüne her geçen gün  geliştirerek şirketini uluslararası alanda söz sahibi bir firma olma yolunda da ilerleten ACP Yapı Elemanları; Otomatik kapı sistemleri, kapı donanım aksesuarları, cam aksesuarları, pencere ve kapak açma motorları, yangın dayanımlı alüminyum camlı kapı pencere sistemleri, yangın dayanımlı cephe sistemleri gibi geniş bir yelpazede müşterilerine hizmet veriyor. Hastane, otel, havalimanı, iş merkezi, alışveriş ve yaşam merkezi, rezidans projelerine estetik, kaliteli, projesine ve iş programına uygun olarak hizmet sunan firma ihtiyaçça uygun çözüm sunuyor. 

Bir projenin takip sürecinin daha projelendirme safhasında başladığını belirten ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ, şu açıklamalarda bulunuyor:

ÇALIŞMALARININ ODAĞINDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VAR

“Proje ihtiyaçları ile ilgili olarak bize danışılması ya da bizim tespit ettiğimiz proje safhasındaki işlerle ilgili olarak öncelikle müşteri ihtiyaçları belirleniyor ve bu ihtiyaçlara yönelik olarak ürün ve detaylar konusunda bilgi aktarımı sağlanıyor. İşin gerçekleşmesi sahasına gelindiğinde ne istediğini netleştirmiş bir müşteriye teklif sunmak, anlaşma yapmak ve anlaşma sonunda işin tamamlanmasını takiben müşteri memnuniyeti sağlamak son derece mümkün oluyor. Devam eden projelere yönelik olarak bir takip sistematiğimiz var, ayrıca bir de uzun yıllar sektörde bulunmamız sebebiyle diyalogda olduğumuz müşterilerimizden bize gelen talepleri alıyoruz.  Talepler eğer projelendirme safhasında netleştirilmiş ise tekliflendirme ve detay çözümleri safhasına geçmek mümkün oluyor. Değil ise projenin talebine uygun ürün önerileri ve detay çözümleri konusunda destek sağlıyoruz. Malzeme satışı yapsak dahi uygulama detayları, talep edilmesi durumunda yerinde destek hizmeti de sunuyoruz.”

Projelerde en önemli ihtiyaçlardan birisinin doğru ürünün doğru yerde kullanılması olduğunu vurgulayan Karabağ, destek sağlamak adına teknik kadrolarını proje, teknik özellik montaj detayları konusunda çalışmalar yapmakta ve müşterilerine destek sağladıklarını açıklıyor.