Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren Alsemetal, iç pazardaki başarısını dış pazara da taşıdı. Alüminyum sistemlerinde proje aşamasından, uygulama ve uygulama sonrasına olmak üzere tam anlamında etkili bir hizmet sunan firma, tecrübesiyle projelere değer katıyor. 

HEDEF DIŞ PAZARDA BÜYÜMEK

Geçtiğimiz yıllarda GEZE ile bayilik anlaşması imzalayarak çalışmalarını daha geliştiren Alsemetal, bugün İsrail, Kazakistan, Almanya, Irak, Fransa, Kamerun, Kazakistan, İngiltere gibi birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Müşterilerine her zaman en doğru çözümü en iyi şekilde ve en kısa zamanda vermeye odaklanan marka, Trios İş Merkezindeki yeni tesislerinde alüminyum sistem üretimiyle de müşterilerine çözüm sunuyor. 
Alsemetal olarak yurt içinde de yurt dışında da tercih edilmemizin en önemli sebebinin, dürüst bir firma olma olduğunu belirten Alse Metal Genel Müdürü Alper Coşkun, müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunduklarının altını çiziyor. Profesyonel kadrolarıyla işlerini zamanında teslim ettiklerini ifade eden Coşkun, “Nitekim yapamayacağımızı düşündüğümüz hiçbir işin altına girmiyor, kimseyi yarı yolda bırakmıyoruz.” dedi.