İnşaat sektörüne hizmet vermek üzere 2011 yılında kurulan Antaş Boya Kimya Yapı Malzemeleri A.Ş. sektörün kalitesi ile öne çıkmış isimleri arasında yer alıyor. Iğdır Organize Sanayi Bölgesinde 2011 yılından bu yana hizmet veren firma, 25 bin metrekare açık alan üzerinde kurulu olan yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alana sahip tesisinde üretim gerçekleştiriyor. Mevcut tesislerine ilave olarak ek kapalı alan 2.500 yatırımları devam eden firma geniş bir ürün gamına sahip. Firma, Wings Color marka ismi ile yedi ana gruptan üretim yapıyor. 
Wings Color izolasyon, boya, yapı kimyasalları, EPS yapı ürünleri, ısı yalıtım ürünleri, EPS dekoratif ürünler ve EPS ambalaj ürünleri ile tüm Türkiye’ye hizmet veriyor.

Kalite ve müşteri memnuniyetine önem veren firma etkin, verimli ve kaliteli hizmetler sunarak dünya standartlarında, çevre dostu ve yaşama değer katan projeler gerçekleştirmek ve böylece toplumun, çalışanlarının ve ortaklarının refahına sürekli katkı sağlamayı amaçlıyor. Wing Color’un öncelikli hedefleri arasında uzmanlaşmayı esas alarak, sürdürülebilir bir büyüme ile küresel ölçekte öncü ve tercih edilen bir firma olmak yer alıyor.