Amerikan menşeili Laticrete Yapı Kimyasalları, su yalıtım çözümleri ile Türkiye’de de yapılara avantaj sunuyor. Sektöründe birçok ilke imza atan markanın öne çıkan en önemli ürünleri arasında su yalıtımı Hydro Ban da yer alıyor. Seramik yapıştırıcıları, su izolasyonu ve zemin ürün grubu olmak üzere üç ana ürün gamı ile Laticrete markasının distribütörü olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Laticrete Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Aras Oskay, hızlı kürleşen yapısı nedeniyle Laticrete su izolasyonunun üzerine iki saat kadar kısa bir zaman içerisinde seramik yapıştırılabilindiğine dikkat çekerek markanın avantajına işaret ediyor. 

HYDRO BAN İLE UYGULAMA KOLAYLIĞI

Hydro Ban isimli su izolasyonun 20 dakika sonra su testini yapıp, üzerine seramik yapıştırabilindiğinin altını çizen Oskay, profesyonel bir ürün olan Hydro Ban’ın kullanımı oldukça pratik olması sebebiyle ustaların yanı sıra nihai tüketici de zamandan ve maliyetten tasarruf sağladığını vurguluyor. 

Geniş bir ürün yelpazesi ile ülkemizdeki sanayicilerin ve müteahhitlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet verdiklerini ifade eden Oskay, ürünlerinin yaklaşık 25 yıl garantili olduğunu, teknik özellikleri ile projelere avantaj sağladığının altını çiziyor.