TÜM ZAMANLARIN İHRACAT REKORUNA ULAŞTI

Aralık 2019'a göre Aralık 2020’de yüzde 25,2 ihracat artışı kaydedilirken, iklimlendirme sektörü sadece Haziran 2021’de 574,8 milyon dolar ile aylık bazda tüm zamanların ihracat rekoruna ulaştı.

SEKTÖRÜN TÜM BİLEŞENLERİNİ BİR ARAYA GETİRECEK

Yüzü aşkın ülkeden sektör temsilcilerini buluşturacak fuar, ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma, yangın, havuz ve güneş enerjisi sistemleri başta olmak üzere sektörün tüm bileşenlerini bir araya getirecek.

Sektör yetkilileri, fuarın, bu dönemde de hızlı büyümesini sürdüren sektör için önemli bir platform olduğunun altını çizdi.

DESTEKLEYİCİ ETKİNLİKLER ZENGİLEŞTİRİLDİ

Geçmiş senelerde olduğu üzere fuar bu yıl da farklı destekleyici etkinlikler ile çeşitlendirildi.

Toplam 55 ülkeden 950 sektör profesyonelinin davet edildiği, B2B İkili İş Görüşmeleri, İSİB tarafından organize edilecek.

Sektörün en hızlı ustasının 1.’likle ödüllendirileceği "Ustalar Ligi" ve fuar katılımcı şirketlerin ürün ve hizmetlerini ayrıntılı sunumlar ile anlatabilecekleri platform olan "Forum Alanı" da fuar kapsamında yer alacak.

KAYITLAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

Sektörel derneklerin yapacakları ve sektörle ilgili ajandaların takip edileceği konferanslar çerçevesinde şu ana kadar Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği (KBSB) ve Soğutma Sanayii İş İnsanları Derneği (SOSİAD)'nin programları netleşti.

Konferans programına www.sodex.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabilirken, bu yıl ilk kez, ISK-SODEX ISTANBUL 2021 Ziyaretçi Kayıtları, sadece Online Kayıt Sistemi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Fuarı ziyaret etmek için kayıtlar, www.sodex.com.tr adresi üzerinden ücretsiz olarak alınıyor.