Havuz sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Hitit Havuz, ürün ve hizmet kalitesiyle yalnızca yurt içinde değil yurt dışında da tercih edilen bir marka. Geniş ürün gamıyla hizmet veren firmanın ihracat yaptığı ülkeler arasında Suudi Arabistan, Irak, Gürcistan ve Türki Cumhuriyetleri yer alıyor. 

2010 yılında Ankara’da kurulan Hitit Havuz fıskiye sistemleri, süs havuzları, yapay şelaleler, iç ve dış mekan su perdeleri ve su altı armatürleri konusunda imalatçı, ve uygulayıcı olarak faaliyetlerine devam ediyor. 
Firmalarının çalışmaları hakkında bilgi veren kurucusu ve Genel Müdürü Melih Bulut fıskiye nozulları, fıskiye kollektörleri, su altı aydınlatma armatürleri ve ağaç aydınlatma armatürleri ile müşterilerine hizmet verdiklerini açıklıyor. Bu ürünleri müşteri ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirerek ürettiklerini açıklayan Bulut, “Bu ürünler fıskiye sistemleri, süs havuzları ve yapay şelalelerde kullanılıyor. Aydınlatma ürünlerimizin bazıları çevre ve peyzaj aydınlatmalarına da hitap ediyor” diyor.

Ankara İvedik OSB‘de 700 metrekare kapalı alanda faaliyet gösterdiklerini dile getiren Bulut; ihrcat çalışmalarına değiniyor. Bulut Suudi Arabistan, Irak, Gürcistan ve Türki Cumhuriyetlerine fıskiye sistemleri ve ürün ihracatı yaptıklarını açıklıyor.  Kısa vadede iç pazardaki paylarını arttırmayı hedeflediklerini açıklayan Bulut, uzun vadede ise özellikle Avrupa Birliği ülkelerine ihracat yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekliyor.