Endüstriyel yapıların ve konutların inşasında sektör profesyonellerinin iş ortağı olarak konumlanan Hilti, satış ekibine özel olarak düzenlediği geleneksel “Marketing Wave” etkinliği ile şantiyelerde fark yaratacak yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı. Etkinlikte ürün tanıtımlarının yanı sıra çeşitli takım etkinlikleri de gerçekleştirildi.

SINIFININ EN İYİSİ ARTIK DAHA HIZLI, DAHA GÜÇLÜ

Marketing Wave etkinliği kapsamında lansmanı yapılan ve tüm Hilti kırıcılar arasında en yüksek kırım performansı gösteren yeni 3. Jenerasyon Elektrikli Kırıcı TE 3000, iyileştirilmiş performansı ile öne çıkıyor. 45 kg'lık havalı kırıcılarla benzer düzeyde yıkım gücü sağlayan bu yeni ürün, büyük beton kırma işlerinde hızlı ilerlemeyi sağlıyor. Yüzde 10 daha hafif tasarımı ve yeni üst kolu sayesinde kırıcıyı kontrol etmek ve taşımak kolaylaşırken kullanıcı konforu da üst seviyeye taşınıyor. Aktif titreşim azaltma (AVR) özelliği sayesinde önceki TE 3000 modellerine göre yüzde 10 daha az titreşim düzeyiyle fark yaratan 3. jenerasyon kırıcı, tamamen ayrı iki kolu bulunan ve titreşim sönümlemeli bir tasarıma sahip.  Ayrıca yeniden tasarlanmış çabuk değiştirilebilir mandren ile yeni Hilti TE-HX keskilerinin kullanılmasına olanak sağlıyor. Neredeyse hiç bakım gerektirmeyen kömürsüz motor ve üç odalı yağlama sistemleri sayesinde daha uzun servis aralıkları ve makine ömrü sunuyor. Beton plaka ve temelde orta ila ağır kırım işleri, yol inşası, boru döşeme işleri ve onarım işlerinde asfalt kırımı, hafriyat işlerinde kazma ve sıkıştırma gibi işlerde inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştırmak için geliştirilen yeni TE 3000, güçlendirme ve kamu hizmeti projelerindeki beton kaldırma süreçlerinde de üstün performans göstermeye hazırlanıyor.

ZIMPARA YAPMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI

Etkinlikte tanıtılan bir diğer ürün ise Alçıpan Zımpara Makinesi DWS 225 oldu. Herkes için etkin ve konforlu zımparalama deneyimi sunmak için geliştirilen bu yeni ürün, esnek başlığı sayesinde aynı noktada duruyorken bile daha geniş alanların zımparalanmasına imkan tanıyor. Tozu etrafından toplamak yerine zımpara pedi içinden toplayan alçıpan zımpara makinesi DWS 225, şantiyelerde tozsuz kullanım devrini başlatıyor. Yenileme gerektiren karbon fırça kullanımına son veren bu ürün, çıkarılabilir kablosu ile de sahada değiştirme özgürlüğü sunuyor.

2 KATA KADAR DAHA DAYANIKLI KESME DİSKLERİ

Üstün kesme hızı sağlamak için Hilti uzmanlığıyla geliştirilen yeni elmaslı kesme diskleri Vortex 2, Equidist teknolojisi sayesinde sert ve güçlendirilmiş ana malzemelerde ve takviyeli betonda bile tam performans gösteriyor. En zorlu koşullar altında dahi çok çeşitli malzemelerde genel kullanıma uygun şekilde tasarlanan bu yeni ürün, uzun elmaslı segmentinde yer alıyor. Kalın çelik taban ve lazerli kaynak teknolojisi sayesinde maksimum güvenilirlik ve emniyet sunan Vortex 2, dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor. Üst düzey kullanım kolaylığı için uç üzerine damgalanmış dönüş yönü okları bulunan bu ürün; taşlama makineleri, elektrikli kesme makineleri ve benzinli testereler dâhil tüm Hilti el tipi elmaslı kesme makineleri ile de rahatlıkla kullanılabiliyor.

YÜKSEK DOĞRULAMA, GÜÇLÜ ANALİZ

Binaların adeta röntgenini çeken PS 50’nin bir sonraki jenerasyonu olarak dikkat çeken Donatı Tarama Sistemi PS 85, nesne yeri belirleme için maksimum 200 mm algılama derinliği sağlıyor. 1% +/-5mm yer belirleme hassasiyeti ile binaların dayanıklılık performansını ortaya koyan PS 85, akıllı algoritması sayesinde inşaat demirleri için hassas derinlik ölçümü yapılmasına yardımcı oluyor. Yan yana iki nesne arasındaki mesafenin minimum 40 mm’ye çıkarıldığı bu jenerasyon ile yapısal analizde inşaat demirlerinin yerinin belirlenmesi, derinlik ölçümü ve boyut kestirmesi çok daha kolay hale geliyor.

ON!TRACK READY İLE UÇTA UCA DİJİTAL BİR KULLANICI DENEYİMİ

Hilti’nin gelenekselleşen Marketing Wave etkinliğinde yeni ürünlerin yanı sıra ON!Track Ready uygulamasının da  tanıtımı yapıldı. Bu uygulama Hilti Connect ve Hilti ON!Track uygulamalarını tek bir çatı altında buluşturarak müşterilere uçtan uca dijital bir deneyim sunuyor. Hilti makinelerinin özellikleri, tamir geçmişi bilgileri ve uygulama detaylarına tek tıkla ulaşabilen Hilti Connect artık yerini Hilti ON!Track Ready'e bırakıyor. Bunun için tek yapılması gereken ise NFC okuma özelliği bulunan telefonlar aracılığıyla Hilti makinesi üzerindeki NFC etiketini okutmak. Bu sayede kullanıcılar tüm ekipmanların durumlarını istedikleri her yerden ve istedikleri zaman telefonlarından takip edebilecek.


 
 

BANYOLARIN VAZGEÇİLMEZ İHTİYAÇLARI BANYOLARIN VAZGEÇİLMEZ İHTİYAÇLARI